Şimdi Ara

5800 mx mi ? 6600i Slide mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar biLdiğiniz üzere avea'nın 3g kampanyası var bu kampanyadaki teLefonLar 5800mx ve 6600i sLide hangisini seçmeLiyim karar veremedim :D biri dokunmatik wifi feLan fiLan diğeri ise 5 Mp kamera karar veremedim..

yorumLarınız için şimdiden teşekkürLer..

Kampanya ayrıntıLarı:http://www.avea.com.tr/tr/sta/kampanyalar/3g_cihaz_nokia.shtml?pagemenu=bkampanya.3gcihaznokia

• 5800'ı eline al biraz kullan hoşuna giderse, rahat dersen 5800 al... GPS yüklersin, Wireless ile her yerden nete girersin.. Geçenn gün taksimden girdim Çoğu yerde arattırın buluyor bir kaç ağ...
  • bizim burda pek yaygın değiL wi-fi. 5530 xm kuLLandım daha önce nette fLash sorunu var wi-fi oLsada oLmasada arasında benim için.. 6600i nin kıLınır yanı benim için hoş görüntüLü ve 5 mp oLması tabi 5mp in hakkını veriyorsa..
  • sizin beklentilerinize bağlı...
    6600i slide'ın kamerasının 5 mp olması o kadar da önemli değil.önemli olan lens kalitesidir..
    ayrıca artı olarak 5800'da wireless var.ve s60v5 işletim sistemine sahip..yani telefona birçok program , oyun vs. yükleyebilirsin...forumda birçok başlık var..

karar size kalmış..telefonu almadan önce bir teknoloji mağazasında iki telefonu da incelemenizi tavsiye ederim..
  • 5800 İNTERNET OYUN VE FİLM İZLEME CİHAZIDIR
    6600 a doğru dürüst oyun yükleyemezsin.Küçük ekranında zevkle fim izleyemez ve internete giremezsin.Kamera çokta önemli değil.Ayarlarla biraz oynarsan 5800 da güzel çekiyor.

Benim tavsiyem 5800 Dokunmatik olmasıda ayrı birşey tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

5800 İNTERNET OYUN VE FİLM İZLEME CİHAZIDIR
    6600 a doğru dürüst oyun yükleyemezsin.Küçük ekranında zevkle fim izleyemez ve internete giremezsin.Kamera çokta önemli değil.Ayarlarla biraz oynarsan 5800 da güzel çekiyor.

Benim tavsiyem 5800 Dokunmatik olmasıda ayrı birşey tabi

Katılıyorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.