ArkadaşLar biLdiğiniz üzere avea'nın 3g kampanyası var bu kampanyadaki teLefonLar 5800mx ve 6600i sLide hangisini seçmeLiyim karar veremedim :D biri dokunmatik wifi feLan fiLan diğeri ise 5 Mp kamera karar veremedim..
5800'ı eline al biraz kullan hoşuna giderse, rahat dersen 5800 al... GPS yüklersin, Wireless ile her yerden nete girersin.. Geçenn gün taksimden girdim Çoğu yerde arattırın buluyor bir kaç ağ...
bizim burda pek yaygın değiL wi-fi. 5530 xm kuLLandım daha önce nette fLash sorunu var wi-fi oLsada oLmasada arasında benim için.. 6600i nin kıLınır yanı benim için hoş görüntüLü ve 5 mp oLması tabi 5mp in hakkını veriyorsa..
sizin beklentilerinize bağlı... 6600i slide'ın kamerasının 5 mp olması o kadar da önemli değil.önemli olan lens kalitesidir.. ayrıca artı olarak 5800'da wireless var.ve s60v5 işletim sistemine sahip..yani telefona birçok program , oyun vs. yükleyebilirsin...forumda birçok başlık var..
karar size kalmış..telefonu almadan önce bir teknoloji mağazasında iki telefonu da incelemenizi tavsiye ederim..
5800 İNTERNET OYUN VE FİLM İZLEME CİHAZIDIR 6600 a doğru dürüst oyun yükleyemezsin.Küçük ekranında zevkle fim izleyemez ve internete giremezsin.Kamera çokta önemli değil.Ayarlarla biraz oynarsan 5800 da güzel çekiyor.
Benim tavsiyem 5800 Dokunmatik olmasıda ayrı birşey tabi
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
5800 İNTERNET OYUN VE FİLM İZLEME CİHAZIDIR 6600 a doğru dürüst oyun yükleyemezsin.Küçük ekranında zevkle fim izleyemez ve internete giremezsin.Kamera çokta önemli değil.Ayarlarla biraz oynarsan 5800 da güzel çekiyor.
Benim tavsiyem 5800 Dokunmatik olmasıda ayrı birşey tabi