Şimdi Ara

5800 sorunu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
13.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı daha yeni aldım fakat şöyle bir sorun var..mesela yeşil tuşa bastığınızda aramalar çıkıyorya orda yukarıda bir şerit çıkıyor gelen aramalar ,cevapsız aramalar, giden aramalar arasında geçiş yapmak için...işte ben o kısma dokunduğmda algılamıyor...bu sorunla karşılaşanınız oldumu?

• evet bendede oldu.kalemle yada tırnak ucuyla sağa-solo ok işareti ile geçiyor.diğer şekilde algılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramboizci

evet bendede oldu.kalemle yada tırnak ucuyla sağa-solo ok işareti ile geçiyor.diğer şekilde algılamıyor
    şimdi denedim bende sorun yok parmakla gayet rahat algılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 18 Şubat 2009; 16:06:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Alıntıları Göster
    bendede sorun yok ama parmağınız büyükse belki olmayabilir oklara basmadan kullanabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Alıntıları Göster
    sorun işte burda ne yaptıysam geçiş yapamıyorum sinir bozucureset atmayı denesemmi acaba?

5800 sorunu....

5800 sorunu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_9 -- 18 Şubat 2009; 16:20:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_9

sorun işte burda ne yaptıysam geçiş yapamıyorum sinir bozucureset atmayı denesemmi acaba?

5800 sorunu....

5800 sorunu....

Alıntıları Göster
    senin tema farklımı bende o tuşlar o kadar büyük değil ama tıklanıyor gayette kolay :D temadan olabilir

• quote:

5800 sorunu....

5800 sorunu....

Alıntıları Göster
    Parmakta sorun olmadı, pena'yla en uç noktalara dokundum anında geçti.
    Yazılım ile alakalı olabilir ne de olsa daha çok gelişecek. Güncelleştirmeyi yaptın mı? Benim cihaz V10.x.xxx sürüm gelmişti hemen V20'ye yükseltmiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    IPHONE 5 EKRAN PEMBELEŞME SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert!!

senin tema farklımı bende o tuşlar o kadar büyük değil ama tıklanıyor gayette kolay :D temadan olabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mert!!

dahisin dostum çok sağol hiç aklıma gelmedi...sorun çözüldü arkadaşlar hepinize teşekkür ederim versiyonum v20 bu arada

• quote:

quote:

dahisin dostum çok sağol hiç aklıma gelmedi...sorun çözüldü arkadaşlar hepinize teşekkür ederim versiyonum v20 bu arada

Alıntıları Göster
    sende sağol düzelmesine sevindim
    quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: mert!!

sende sağol düzelmesine sevindim
    quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

quote:

Alıntıları Göster
    Evet bazı temelarda o kısımda algılamıyor, temanın hatası

• quote:

Orijinalden alıntı: hserdark

Evet bazı temelarda o kısımda algılamıyor, temanın hatası

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lütfen yardım edebilirmisiniz ben geçen ay 5800 bu telefondan aldım ancak bitürlü çözemedigim bişey var bunda mesaj yazarken yaklaşık 30 35 karakterden sonra yavaşlıyo ve dahada yazdıkça adeta durma noktasına gelip çoooook yavaşlıyo nedenini bitürlü anlayamadım bilen arkadaşlar varsa yardım edebilirlermi lütfen şimdiden çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepesa

arkadaşlar lütfen yardım edebilirmisiniz ben geçen ay 5800 bu telefondan aldım ancak bitürlü çözemedigim bişey var bunda mesaj yazarken yaklaşık 30 35 karakterden sonra yavaşlıyo ve dahada yazdıkça adeta durma noktasına gelip çoooook yavaşlıyo nedenini bitürlü anlayamadım bilen arkadaşlar varsa yardım edebilirlermi lütfen şimdiden çok teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akrepesa

O sorun birkaç kişide var versiyonunuzdan olmasın?

Benimki son şuan öyle bir sorun yok...200 karakter bile yazabiliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

quote:

Orjinalden alıntı: akrepesa

O sorun birkaç kişide var versiyonunuzdan olmasın?

Benimki son şuan öyle bir sorun yok...200 karakter bile yazabiliyorum...

Alıntıları Göster
    kardeş öncelikle ilgin için tşkler. tlfonu alır almaz güncellemiştim şu an kullandıgım V20.0.012 Yazılım sürümü tarihi 26-01-2009 Özel sürüm 20.0.012.c01.01 diyo sanırım güncel bitürlü halledemiyorum tlfon adeta gözümde kalmadı yaa dogru dürüst bi mesaj yazamyorum arkadaşım sen 200 karakter yazabiliyomuşsun. Ben 30 karakterden sonra yazamyorum bilen arkadaşlar varsa nolur bi yardımcı olsunlar kullanamyorum bu tlfonu yaa

• quote:

kardeş öncelikle ilgin için tşkler. tlfonu alır almaz güncellemiştim şu an kullandıgım V20.0.012 Yazılım sürümü tarihi 26-01-2009 Özel sürüm 20.0.012.c01.01 diyo sanırım güncel bitürlü halledemiyorum tlfon adeta gözümde kalmadı yaa dogru dürüst bi mesaj yazamyorum arkadaşım sen 200 karakter yazabiliyomuşsun. Ben 30 karakterden sonra yazamyorum bilen arkadaşlar varsa nolur bi yardımcı olsunlar kullanamyorum bu tlfonu yaa

Alıntıları Göster
    forumda daha önce de açıklandı ama yine yeniden söyleyelim;

yazma dilini ingilizce yapın t9 u kapadın sorun kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiayardim

forumda daha önce de açıklandı ama yine yeniden söyleyelim;

yazma dilini ingilizce yapın t9 u kapadın sorun kalmaz

Alıntıları Göster
    çok çok tşk ederim aynen yaptım halloldu bende 200 e kadar yazabiliyorum. ilginiz için çok tşk edrim süpersiniz A.R.O sagolun
  • quote:

çok çok tşk ederim aynen yaptım halloldu bende 200 e kadar yazabiliyorum. ilginiz için çok tşk edrim süpersiniz A.R.O sagolun

Alıntıları Göster
    Ama ben t9 başka mesaj yazamıyorum yıllarca alıştığımdan nasıl olayım yokmu bunun t9 kapanmadan ve dil değiştirmeden bir çözümü. Olmalı ya. Başka bir sms programı felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_soylu

Ama ben t9 başka mesaj yazamıyorum yıllarca alıştığımdan nasıl olayım yokmu bunun t9 kapanmadan ve dil değiştirmeden bir çözümü. Olmalı ya. Başka bir sms programı felan.

isms diye bir program bu işi çözüyor fakat telefona hack denen olayı yapman lazım
    ben hiç girmek istemedim
    notlardan mesajı yaz gönder de notlarda yazarken yavaşlama hiç olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: s_soylu

isms diye bir program bu işi çözüyor fakat telefona hack denen olayı yapman lazım
    ben hiç girmek istemedim
    notlardan mesajı yaz gönder de notlarda yazarken yavaşlama hiç olmuyor

Alıntıları Göster
    konu sağlam hortlamış ama ben hemen ekleyeyim.

gelen son versiyon güncellemesi ile msj yazarken takılma problemi düzeltildi. Yani artık hem türkçe karakterle hemde t9 kullanarak rahatlıkla msj yazabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozleran

konu sağlam hortlamış ama ben hemen ekleyeyim.

gelen son versiyon güncellemesi ile msj yazarken takılma problemi düzeltildi. Yani artık hem türkçe karakterle hemde t9 kullanarak rahatlıkla msj yazabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    Meraba Arkadaşlar bende iki hafta önce falan aldım telefonu oyun falan yükledim program falan telefon yavaşladı hatta açılmamaya başladı hafıza kartını biçimlendirdim telefonu orijinal ayarlarına dönderdim ama hala telefonun yes tuşu basmıyor o yüzden son aramalara girilmiyor arama gelince açıyor ama bekleme modundayken çalışmıyor bi de ev ekranı menülerinde olan kısa yolları göstermiyor . bekleme modunda ana ekranda rehbere ve sayıların çıktığı yerlere dokunduğumda açılmıyor neden kaynaklanıyo olabilir? yardımcı olursanız sevinirim çözemezsem garantiye yollucam :(( cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: wiper50

Meraba Arkadaşlar bende iki hafta önce falan aldım telefonu oyun falan yükledim program falan telefon yavaşladı hatta açılmamaya başladı hafıza kartını biçimlendirdim telefonu orijinal ayarlarına dönderdim ama hala telefonun yes tuşu basmıyor o yüzden son aramalara girilmiyor arama gelince açıyor ama bekleme modundayken çalışmıyor bi de ev ekranı menülerinde olan kısa yolları göstermiyor . bekleme modunda ana ekranda rehbere ve sayıların çıktığı yerlere dokunduğumda açılmıyor neden kaynaklanıyo olabilir? yardımcı olursanız sevinirim çözemezsem garantiye yollucam :(( cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yine bu sitedeki forumlardan çözümü buldum :) oh be :) telefona format attım hard format dediklerinden kapalıyken yeşil-kırmızı-kamera tuşlarına aynı anda basıp açma tuşuna da bastım telefon açılana kadar basılı kaldı ülke saat ayarları falan istedi yani format oldu:) yukarıda yazdığım sorunların hepsi de yok oldu :) bu yöntemi daha önce 6600 da da yapmıştım çok işe yarıyodu hatta telefoncular arasında sır bi yöntem aklınızda olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.