Şimdi Ara

5800 tuş kilitdeyken gelen arama acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim 5800 tuş kilitli durumdayken gelen aramalar ve alarım ekran üstündeki oklar calışmıyor ya tuş klidini acıp müdahale edmem gerekiyor yada sadece yeşil ve kırmızı tuşlar calışıyor bu konuda net bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum nasıl düzeltebilirim tşk

5800 tuş kilitdeyken gelen arama acılmıyor

• kill me uygulamasını kullanıyormusun? Bende kill me ile bir kaç uygulamayı kapattığımda böyle bi hata ile karşılaştım hard format attım bilmediğim uygulamaları da sonlandırmadım tekrar karşılaşmadım hatayla
  • Merhaba.

Genelde gorev yoneticisi programlari bu soruna neden olur. Handy Taskman gibi. Veya necrolic'in dedigi gibi KillMe. Bunlardan biri veya herhangi bir gorev yoneticisi programi yuklu mu?

Saygilar, NomadCRY.
  • slm arkadşım ilk başta ilginiz için tşk ederim ama bu yazdığınız prg bende yok ve ş an son sürümü var ne yaptıysam olmadı servise göndermeden ben bişey yapamazmıyım
  • hard format dene kardeşim yada aynı vesiyonu yeniden yükle. veya siteden CFW yükle
  • slm kardeşim ben hard format ta attım versiyonu yeniden yükledim ama yine olmuyor CFW dediğin dosyayı birsefer denemiştim cöktü bidaha denemek istemiyorum onu eyer aklınıza başka bişey gelirse benimle paylaşırsanız sevinirim tşk
  • jaf ile temiz v60 dosyalarını çek yükle sorun kalmaz yüklemeden önce hafıza kartı yedek alıp biçimlendirin hard format atın jaf ile son yazılımı atın hiç bişeyi kalmaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bendede var bu ssorun slider bir kere dolana kadar takılıyo sonra düzeliyo..
  • C6 yazilimlarinda bu sorun pek yasanmiyor ama orijinal yazilimda siklikla yasanan ve duzeltilemeyen bir sorun.
  • C6 da da yaşıyorum ben..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.