Şimdi Ara

5800 xm üzerindeki orjinal jelatininden bulabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler 2.5 hafta önce 5800 xm aldım şu anda üzerindeki o jelatinin çizigilerinin bazı yerleri yok oldu kısacası tahriş oldu o jelatinin aynısından bulabilir miyim ?

konyada yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nöbetci öğrenci -- 1 Ekim 2010; 0:50:19 >

• hayır bulamassın satılmıyor sadece sifir tellerde var bide nasıl kulanıyorsun öle ekranı yamuk gösteriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekil18 -- 1 Ekim 2010; 0:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekil18

hayır bulamassın satılmıyor sadece sifir tellerde var bide nasıl kulanıyorsun öle ekranı yamuk gösteri :)

Yamuk derken
  • jelatini m diyorsun.şeffat hani?elimde var.fiyatları ne kadar bilmiyorum yalnız.bulamıyorsan uygun bişey ayarlanır.sorarım burda telefoncularda yığınla var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

jelatini m diyorsun.şeffat hani?elimde var.fiyatları ne kadar bilmiyorum yalnız.bulamıyorsan uygun bişey ayarlanır.sorarım burda telefoncularda yığınla var .

Evet. Ama orjinalinin aynısı olacak ?
  • ekran koruyucu jelatin çizgiler varya kendisinin onlar ekrandaki yazıları felan yamuk gösteriyor nasıl kullandın öle
    Bende 5800 kullanıyorum hiçbişi kullanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekil18

ekran koruyucu jelatin çizgiler varya kendisinin onlar ekrandaki yazıları felan yamuk gösteriyor nasıl kullandın öle
    Bende 5800 kullanıyorum hiçbişi kullanmıyorum

Anladım dostum.

Jelatini çıkarmayı bir kaç düşündüm ama telefon bi garip gelmeye başladı bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı
  • git bi cam filmi çeken dükkana.
    5 liralık şeffaf cam filmi al. bi ömür bütün tanıdıklarının tellerini kaplarsın onla yinede bitmez.
    ben tanıdığım filmciden kalan parçaları almıştım bi poşet. parada vermedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

git bi cam filmi çeken dükkana.
    5 liralık şeffaf cam filmi al. bi ömür bütün tanıdıklarının tellerini kaplarsın onla yinede bitmez.
    ben tanıdığım filmciden kalan parçaları almıştım bi poşet. parada vermedim

Bu bahsettiğin cam filmler arabanın camlarına takılan ve dışardan görüntüyü engelleyen madde değil mi ?

edit: şeffaf olanlarıda varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nöbetci öğrenci -- 1 Ekim 2010; 11:31:35 >
  • ozel ciizlmesin diye koruyucular var...... 2. elde var silikonuyla berbaer kargo ondan 10 liraya satio...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

ozel ciizlmesin diye koruyucular var...... 2. elde var silikonuyla berbaer kargo ondan 10 liraya satio...

Yorumun için teşekkürler
    Dostum bahsettğin koruyucudan bulabilirim ama orjinal koruyucudan istiyorum
  • Normal trasparan var al iste ondan. Uyanık , yeni aldım ,0 niyetine satcak telf. nu
  • 0 telefon diye satmaya çalışacak sanırım
  • Sadece gülüyorum size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.