Şimdi Ara

5800x'im çok ısınıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Kesinklikle katılıyorum soğutucu almaya karar verdim yakın zamanda, baya araştırdım orta sınıf 240 mm bir sıvı soğutucu alıp ilerde pompa vs sorunları ile uğraşmaktansa be quiet Dark rock pro 4 aldım 5800x için baya memnunum 60 dereceyi geçtiğini görmedim henüz

Alıntıları Göster

Güle güle kullan çok güzel bir soğutucu.

Ben kasa ve soğutucu değişikliğine gittim, kullanmış olduğum kasadan pek memnun değildim. Ama şuanki kasam oldukça verimli, fanlarımın hepsi sanayi tipi olduğu için ses sorunu oluşuyordu, yeni kasam ile birlikte ses sorunu %75 azaldı, sebebi kasanın bir çok yerinde ses yalıtım malzemesi kullanmışlar kasanın arka kapağı tamamen kalın bir malzeme ile kaplı çıtalar ses yalıtım malzemesi ile çevrili

Şuan kullandığım kasa be quiet silent base 802

Ön panelde 3 adet 120mm NOCTUA NF-F12 industrialPPC-3000 rpm 110 cfm fan var.

Üst panelde 3 adet 140mm NOCTUA NF-A14 industrialPPC-3000 rmp 158 cfm fan var.

Arka egsoz da yine 140mm NF-A14 var.

Piyasada bu fanlar kalmadı gelmesini bekliyorum alt tarafa 1 adet daha 140mm fan koyacağım ve şuan kullandığım soğutucu noctua nh d15 deki fanları çıkartıp yine sanayi tipi 3 fan koyacağım. Önceki kasamda ses çok aşırı fazlaydı bu kasayla ses sorunu çoğunlukla ortadan kalktı. Benim önceki kasamdaki üst bölümdeki filtre fanlar yüksek devirde çalışığı için kaldırıp atıyordu ve sonunda yırtıldı :)

velhasıl noctua sponsorluğunda bir kasa yaptım kendime 5800x'im çok ısınıyor 

5800x'im çok ısınıyor
    5800x'im çok ısınıyor

5800x'im çok ısınıyor

AVX aktif olarak test yapılmıştır.

• Bu işlemci doğaso gereği çok ısınıyor gibi geliyor banada 80-90 dereceleri 360 mm soğutucumla çok raht görüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.