Şimdi Ara

₺599,00 Corsair HS70 CA-9011175-EU 7.1 Mikrofonlu Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dolaşırken denk geldim 850-900 tl den aşağı yok piyasada . Kulaklık gayet iyi.

İhtiyacı olan kaçırmasın

Link :
    www.adeksstore.com
    Corsair HS70 Kablosuz Oyun Kulaklığı Carbon - CA-9011175-EU | Adeks Store
    https://www.adeksstore.com/Corsair-HS70-Kablosuz-Oyun-Kulakligi-Carbon-CA-9011175-EU,PR-16376.html

• Fena değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya güzel olabilir fiyatta güzel olabilir ama bu deriler çok terletme ve dökülme yapmıyor mu ?
    logitech 231 vs daha mi mantıklı olur acaba ?
  • Bende h2100 modeli var ve belli bir süre sonra kulakları perişan ediyor ve derileri pul pul döküldü, rezil boyutta. Kulak padleri aliexpressde satılıyor ama bu kalitede bir ürüne yakıştıramadım.
  • www.logitechg.com
    Blue VO!CE Mikrofon Teknolojili Logitech PRO X Oyun Kulaklığı
    https://www.logitechg.com/tr-tr/products/gaming-audio/pro-x-gaming-headset-blue-voice-mic-tech.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 14:22:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

nerden aldın

Alıntıları Göster
    amazon.fr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 30 Haziran 2020; 16:32:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • g pro-x baya bir uyguna almışsın hocam hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motörbreath

g pro-x baya bir uyguna almışsın hocam hayırlı olsun
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 14:23:35 >
  • İyi yapmışsın kütük gibi kulaklık g933 ben de bir kaç ay önce arctis 5 2019 aldım 400 tl'ye o zamanlar arayıştaydım baya bir video izleyip araştırmıştım. g pro-x, cloud 2'nin modern versiyonu diyorlar memnunsundur :)

Yayıncı mısın hocam Quadcast mic gördüm fotoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motörbreath

İyi yapmışsın kütük gibi kulaklık g933 ben de bir kaç ay önce arctis 5 2019 aldım 400 tl'ye o zamanlar arayıştaydım baya bir video izleyip araştırmıştım. g pro-x, cloud 2'nin modern versiyonu diyorlar memnunsundur :)

Yayıncı mısın hocam Quadcast mic gördüm fotoda
    oğlana aliyoruz herşeyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 14:21:57 >
  • quadcast mic'a ne gerek vardı hocam 15 yaş oğlana tuttuğunuz takımdan kombine alırsınız o fiyata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.