Şimdi Ara

59900 TL ye Yeni Kuga Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 59900 tl ye suv bir araç olan ve yeni tasarıma sahip 1.6 ecoboost motorlu yeni kuga almayı düşünüyorum. Amacım sadece suv almak cok fazla şey istemiyorum ayrıca Hyundai, kia, nissan yerine aynı paraya Ford almak daha mantıklı geldi. Bu modeli 4 çeker degil 2 çeker olması, donanim özelliklerinin sınırlı olmasına rağmen yinede kafama yatıyor. Tavsiylerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanotuken

Donanim tablosu

http://www.ford.com.tr/otomobiller/kuga/donanim-tablosu
    Pazarlıkla biraz daha düşük fiyata sahip olabilirsiniz. Ancak bir üst donanımı daha güzel olur. b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

Pazarlıkla biraz daha düşük fiyata sahip olabilirsiniz. Ancak bir üst donanımı daha güzel olur. b]

Alıntıları Göster
    titanium donanımlı otomatik vites modeli çok mantıklı gözüküyor.

ama baz donanımı da gayet yeterli. 150ps olması da 180'liklere göre daha ekonomik olmasını sağlayacaktır.

tasarımı ve donanımı ile bence çok iddialı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

titanium donanımlı otomatik vites modeli çok mantıklı gözüküyor.

ama baz donanımı da gayet yeterli. 150ps olması da 180'liklere göre daha ekonomik olmasını sağlayacaktır.

tasarımı ve donanımı ile bence çok iddialı olmuş.

Alıntıları Göster
    Rakiplerine göre fiyat-performans-donanım-konfor ve tasarım olarak gerçekten iyi bir araç olacağını düşünüyorum gerçekten beğendim fiyatı da uçuk değil bana göre alınabilir bir araç olmuş eski kuga'ya göre ki,eski kuga sadece 2.0 dizel motor ve 140 ps ile satılıyordu,şimdi müşteri kitlesi farklılaşacak gibi,baz donanım da gayet iyi,alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

Rakiplerine göre fiyat-performans-donanım-konfor ve tasarım olarak gerçekten iyi bir araç olacağını düşünüyorum gerçekten beğendim fiyatı da uçuk değil bana göre alınabilir bir araç olmuş eski kuga'ya göre ki,eski kuga sadece 2.0 dizel motor ve 140 ps ile satılıyordu,şimdi müşteri kitlesi farklılaşacak gibi,baz donanım da gayet iyi,alınabilir

Alıntıları Göster
    Araba da, fiiyat da çok iyi ama 65'e 4x4 otomatiğini almak daha mantıklı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

Alıntıları Göster
    59.900 fiyatı olan modelde, Kia Sportage 1.6'ya nazaran bir çok özellik yok.
    Performans daha iyi olacaktır fakat ne yakar bilemem.
    Aynı fiyata park asistanın'dan ısıtmalı koltuklarına ve panoramik cam tavan'a varıncaya kadar dop dolu bir Kia sportage alabilirsiniz.
  • quote:

1.6 180 hp 4 çeker at powwershift değil galiba ne tip bir şanzıman bilginiz varmı?
    65000 listeli araçta ciddi indirim alınır ve çok iyi bir seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

1.6 180 hp 4 çeker at powwershift değil galiba ne tip bir şanzıman bilginiz varmı?

klasik 6 ileri otomatik, tiptronic özelliği de var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

klasik 6 ileri otomatik, tiptronic özelliği de var.

Alıntıları Göster
    kuganın fiyatı uygun geldi bana.Bence Türkiyede iyi satış yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EE6EF2C69

kuganın fiyatı uygun geldi bana.Bence Türkiyede iyi satış yapar

Alıntıları Göster
    Donanım çok zayıf. Bence pahalı bu fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Donanım çok zayıf. Bence pahalı bu fiyat.

Alıntıları Göster
    kuıganın fiyat iyide powershiftle gelmemesi klasik tork konvertörlü şanzımanla gelmesi yakıt tüketimini arttırır ki bence benzinin 5 tl ye doğru gittiği bir dönemde ciddi bir yakıt masrafı kullanıcılarını bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

kuıganın fiyat iyide powershiftle gelmemesi klasik tork konvertörlü şanzımanla gelmesi yakıt tüketimini arttırır ki bence benzinin 5 tl ye doğru gittiği bir dönemde ciddi bir yakıt masrafı kullanıcılarını bekliyor.

Fiyat iyi ancak busınıfta en büyük sorun az vergi ödeten, performanslı ve az yakan motor yok. Sportage'daki motor göreceli az yakıyor ama çok çabuk bayılıyor. Küçük hacimli turbolar ise iyi kaçıyor ama çok yakıyor.
    Aşağıaki rapora göre Kuga 1.6 ecobost motor CRV 2.4 benzinliden çok yakmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Şubat 2013; 9:21:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Alıntıları Göster
    Ortalama 8-10 litre civarı yakıtı olacaktır.
    160lık tiguan modelini alternatif olarak öneririm.
    az km yapmış 1 2 yaşında full donanım tiguanlara bu fiyata sahip olabilirsiniz.
    Ve bu sınıftaki en iyi seçenektir diyebilirim.
    Sportage da çok güzel bir araç fakat sanırım önyargınız var bazı markalara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Aynı fiyata park asistanın'dan ısıtmalı koltuklarına ve panoramik cam tavan'a varıncaya kadar dop dolu bir Kia sportage alabilirsiniz.

Donanımı falan bir kenara atın, donanımın sizi aldatmasına izin vermeyin derim. Gidin test sürüşü yapın öyle karar verin. 1.6 atmosferik motorlu bir SUV bana hiç mantıklı gelmiyor, isterse ayaklarıma gıdıma da masaj yapsın. Trend x donanım da gayet yeterli. Sadece anahtarsız çalıştırma koyup da deri vites topuzu, bel destek ayarı koymayan Ford neyi hesap etti merak ettim. Şunu da belirteyim bu aracın iç güzelliğini Sony müzik sistemi tamamlar, ancak o da en full donanımda sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

quote:

Donanımı falan bir kenara atın, donanımın sizi aldatmasına izin vermeyin derim. Gidin test sürüşü yapın öyle karar verin. 1.6 atmosferik motorlu bir SUV bana hiç mantıklı gelmiyor, isterse ayaklarıma gıdıma da masaj yapsın. Trend x donanım da gayet yeterli. Sadece anahtarsız çalıştırma koyup da deri vites topuzu, bel destek ayarı koymayan Ford neyi hesap etti merak ettim. Şunu da belirteyim bu aracın iç güzelliğini Sony müzik sistemi tamamlar, ancak o da en full donanımda sanırım.

Alıntıları Göster
    Trend X donanımı da gayet iyi geldi bana.

Hız sabitleyici, dijital klima falan mevcut. Bence F/P olarak oldukça iyi.

Ayrıca 1.6 ve altı motorlu SUV'lar içinde en güçlüsü.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Trend X donanımı da gayet iyi geldi bana.

Hız sabitleyici, dijital klima falan mevcut. Bence F/P olarak oldukça iyi.

Ayrıca 1.6 ve altı motorlu SUV'lar içinde en güçlüsü.

Alıntıları Göster
    O parayı Kuga'ye vereceğinize Hyundai İX35'e yatırın daha iyi hem biraz daha ucuz (58.000 sanıyorum 2013) hem de donanımda sınıfının kralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 15 Şubat 2013; 10:38:52 >

• quote:

quote:

Ben performansı çok önemsemedim gaza basınca iyi kötü coşan bir araç bu bana yeterli.. Tasarım olarak Kuga'dan daha şık görüyorum.. Ben olsam sportage alırım..eğer konu sahibi arkadaş benim gibi düşünüyorsa sportage alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arian Galatian

quote:

quote:

Ben performansı çok önemsemedim gaza basınca iyi kötü coşan bir araç bu bana yeterli.. Tasarım olarak Kuga'dan daha şık görüyorum.. Ben olsam sportage alırım..eğer konu sahibi arkadaş benim gibi düşünüyorsa sportage alabilir.

Alıntıları Göster
    Donanım olarak çok zayıf geldi gözüme.Sportage ve ix35 çok daha dolu araçlar

• quote:

Orijinalden alıntı: [Caty]

Donanım olarak çok zayıf geldi gözüme.Sportage ve ix35 çok daha dolu araçlar

Alıntıları Göster
    yada 50 bine full Dacia Duster...4x4 ve dizel, deri koltuk vs vs
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.