< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8B5C373B -- 15 Temmuz 2024; 18:13:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (10. sayfa)
-
-
değerli deneyimler 👍🏻 telekom neden olmadı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kart iphone da neden çalışmıyor deneyen oldu mu
Esim destekli imei istiyorlar. Öyle bir imei numaram olmadığı için yapamadım.
anladım hocam. imeiyi verdikten sonra o imei ile kullanmak şart olmayabilir denemek lazım eş dosttan imei isteyip.
Illocal in limitsiz tarifesini deneyen oldu mu
iPhone’da yalnızca içine esim yüklenen kartı kullanabiliyorsunuz. eSim profili yükleme işlemi yalnızca destekleyen Android cihazlarda yapılıyor, eSim’i ekleyip aktifleştirdikten sonra iPhone’a takıp kullanabilirsiniz. Bu şekilde iPhone 6 ve 13 Pro Max cihazda denedim ve sorunsuz bir şekilde şebeke alıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hah bana bunlarla gel. Ekleme işini androidden yaparız o kolay. Peki yurtdışı kapanmış slota bunu taksak yabancı esim kullanbilir miyiz
Dene gör sende bana onunla gel
Siparişi geçtim. Gruba özel yüzde 10 indirimi de kaptım. Bakalım kaç güne gelecek. Deneyimleri paylaşcam
kapanmış cihazda çalışmamıştı deneyen vardı
birkaç dakikası olanlar e-sim için imei sorgusunun anlamsız olduğunu yazabilirse türk telekomu da bu kartla kullanabiliriz belki:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b9y7e4 -- 16 Temmuz 2024; 12:44:48 > -
Kapanan cihazda yurtdışı imei çalışır her türlü diye düşünüyorum yoksa da eşimin telefonunda bazen yetmiyor neti onda kullanırım her türlü yarar yani bana
Kod nedir hocam, bizde alabilir miyiz kodu.quote:
Orijinalden alıntı: osnakliSiparişi geçtim. Gruba özel yüzde 10 indirimi de kaptım. Bakalım kaç güne gelecek. Deneyimleri paylaşcam
merhaba, iphone 14 pro cihaz var çift fiziki simli versiyonu yurtdışında çok bulunuyorum e sim ihtiyacı var bunu alsam işimi görür mü apple da sonuç alan arkadaşlar aydınlatabilir mi
-
sim kart iphoneda çalışır ama içine esim profili yükleyemezsiniz. bunun için android telefon lazım, android telefondan esim profili yükledikten sonra sim kartı çıkartıp iphoneda kullanabilirsiniz.
androidde uyumlu model olması lazım sitesindeki listedekilerle anladıgım kadarıyla hocam sağolun dönüş için
-
uygulamadan da kontrol edilebiliyor, telefon uyumluysa söylüyor. eldeki telefonunuz listede yoksa uygulamadan da bakılabilir.
sağolun hocam sipariş geçeceğim bayağdır böyle birşey bakıyordum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X