Şimdi Ara

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
45
Favori
25.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 Haziran'da verdiğim sipariş 11 Haziran'da Çin Postasına verildi.

Yukarıdaki ekran görüntülerine benzer şekilde gümrükten geri gönderilip yeniden yola çıktı.

Daha bugün (25.06.2024) sabah saatlerinde Türkiye'ye, gümrüğe sevk edilmek üzere ulaştı.

Bu arada, ürün daha yeni kargoya verildiğinde (kargo takip numarasını ilk aldığınızda), 17Track gibi sitelerden takip ederken, "China Post" yerine "PFC"'yi taşıyıcı olarak manuel seçin ve o şekilde ilerleyin. İlk başta PFC'den bilgi geliyor (China Post'ta çıkmıyor). Daha sonra China Post ile aynı veriler gelmeye başlıyor.

Unutmazsam, teslimat gerçekleştikten sonra (gerek tarih gerekse de vergi tutarı açısından) burayı güncellerim.

Edit - 1 : 1 Temmuz itibariyle gümrükten çıktı, bu hafta içerisinde ulaşır tahminimce. Vergi olarak ise, PTT sisteminde 75 TL görünüyor.

Edit - 2 : 2 Temmuz itibariyle tarafıma ulaştı. Özetle 6 Haziran sipariş tarihi, 2 Temmuz teslimat tarihi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 2 Temmuz 2024; 12:10:45 >

• 15 Mayısta sipariş verdiğim ürün nihayet dün elime ulaştı.

• sabirsiz S kullanıcısına yanıt
    Postacıdan alırken postacıya herhangi bir ücret ödedin mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cka1 C kullanıcısına yanıt

Evet 75TL gümrük ücreti kesilmiş

• Bu sim kartı kullanıp memnun kalan var mı ? düzgün çalışıyor mu ?

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum

• kadir1003 kullanıcısına yanıt

denedinizmi bende merak ediyorum farklı cihazda calısırmı acaba. destekleyen modelde tanımlasak e sim farklı cihazda calısırmı acaba

• hyls55 H kullanıcısına yanıt
    Her cihazda çalışıyor ancak destekleyen cihazda eSim profilini değişebiliyorsunuz. eSim’i tanımladıktan sonra istediğiniz cihaza takarak kullanabiliyorsunuz yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aradığım cevaptı teşekkürler :)

• benimki geldi ayın 2'sinde evde olmadığım için PTT şubesinde bekliyor. 7 gün bekliyor diye biliyorum, pazartesi almaya gidicem inşallah alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byblack58 kullanıcısına yanıt
    yurtdışına çıkınca esim paketleri ucuz oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem güzel ancak daha uyguna alternatifleri var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıl önce falan tek simli telefonları çift sim yapan aparatlar olurdu.İki simi aparata onu da telefona takardık, telefonda bir uygulama otomatik yüklenir uygulama içinden istediğimiz simi aktifleştirirdik.Sanırım bu da öyle birşey .

Peki uygulaması çok eski androidlerde çalışıyor mu? yada minumum hangi android sürümde çalışır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 6 Temmuz 2024; 10:23:5 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

esim.me vardı 70 euro + vergi + kargo.

5ber uygun alternatif zaten

• 21 haziranda isleme alinmıstı bugün anadolu yakasina ulasmış heralde salı falan ulasir elime.

• kugutex kullanıcısına yanıt

4 temmuzda aldım bende bakalım ne kadar sürecek :)

• hyls55 H kullanıcısına yanıt

Ayin 13 ünde yurtdışına çıkıcam. İnşallah yetişir. Şimdi baktiğımda tuzla aktarmada görünüyor.

• Türkiye gsm operatörlerinde deneyen var mı? Çalışıyor mu?

• Ben de simi alabildim şükür. s20 fe'de güzel güzel çalışıyor.
    firsty ve bnesim ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 8 Temmuz 2024; 14:20:1 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.