5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (9. sayfa)
-
-
Gümrükten geçti ise hızlı gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ESim konusunda pek bir bilgim yok ancak konu ilgimi çekti. Bu şekilde sanırım yurtdışı operatörleri de kullanabiliyoruz. Peki sadece data hattı olarak kullanmak istersek fiyatlar ne durumda?
Yani yurtdışı operatörden bir esim alacağım ve TR'de sadece data hattı olarak kullanacağım. Sınırsız data ne kadara geliyor mesela veya 50GB civarı?
-
yurtdışı operatörlere abone olma şeklinde değil de günlük haftalık aylık önce öde sonra kullan tarzı hizmet veren servisleri kullanıyoruz. yurtdışına çıkıldığı zaman kolay ve ucuz oluyor. başka ülkenin operatörüne abone olmak türkiyeden pahalıya gelebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün geldi. 2 adet sipariş vermistim. Toplam 75tl vergi çıktı
Cok iyi oldu tam cumartesi italya ve slovakya seyahatime yetişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 10 Temmuz 2024; 16:14:23 >
Firsty yüklemeyi unutmayın. Navigasyon vs işe yarar
firsty de iyice kısmış musluğu. reklam izlemeye 30 dk veriyor. Yarım saatte bir uğraşılmaz bununla, bneden bir euro verir alırsın 1gb, firsty ile bir haftada kullanabileceğin data bundan azdır.
Arkadaşlar. E sim geldi bisey merak ediyorum. Imei kaydı olmayan telefonda çalışırmı.
Edit: neyse kendim cevaplayayım. Denedim olmadı. Demekki turkiyede imei suresi dolunca çalışmıyor. sim 2 de denedim orda çalıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 10 Temmuz 2024; 23:49:0 >
Türk baz istasyonuna bağlandığı içindir muhtemelen
Acil durumda kullanılır yine
bu sabah sipariş geçtim bakalım ne zamana gelecek.
bu arada, samsung oneui 6.1'de imei kaybolması sorunu sim kart eğer cihaz ayarlarından kapatılırsa yaşanıyormuş. oneui 6.1 kullanıp karta ihtiyacı kalmayanlar bütün sim profillerini kapatsa yeterli.
-
bende şöyle bir sorun oluştu.
sim i Samsung telefonuma taktım. herşey on numara sorun yok. hatlarıda yükledim. çalışıyor.
ancak daha sonra esim i çıkarıp Xiaomi not9 a taktım. uygulamayıda indirip aynı hesapla giriş yaptım.
internette geldi sorun yok ama 5ber uygulaması simleri görmüyor. note9 desteklemiyor gibi algılıyor ama internet sorunsuz var . başka hatda takılı değil.
yeni paket alsam bu telefondan yükleme yapamayacağım. çünkü esim i görmüyor uygulama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 13 Temmuz 2024; 16:16:27 >
-
Huawei b535-232 model ama fişle çalışıyor taşınabilir değil hocam. yüklemeyi telefondan hallettim evet.
25 dolar + Gümrük parası vermeye aslında hiç gerek yokmuş XDA üzerinde güzel bir konu buldum adamlar fiziksel sim kartları esime çeviriyorlar Yakında TR de bunun pazarı başlar.
xda forumsA tricky way to use eSIM on CN/IN varianthttps://xdaforums.com/t/a-tricky-way-to-use-esim-on-cn-in-variant.4609543
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 13 Temmuz 2024; 23:16:31 > -
Vay vay vay
telefonunuz rootluysa eğer, https://www.lnvmarket.com/urun/thinkpad-thales-esim-karti-4xc1l91362 bunu 7 dolara alıp,
https://github.com/AndroPlus-org/magisk-module-openeuicc bu modül ile sınırsız esim eklemek mümkün.
-
Zor iş hocam. biz ölümlülerin yapabileceği bir şey değil. 25 dolar helal olsun yapacak bir şey yok shipping de bedava zaten :)
Iyiymiş. 2. Link icin tam kullanım klavuzu varsa paylaşabilirmisiniz.
Hotspot paketi satin alabildigimiz eSim firmalari var mi acsba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X