guangzhou'dan ileri gidememiş malesef security check'den dönmüş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
guangzhou'dan ileri gidememiş malesef security check'den dönmüş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar arkadaşlar. Firmadan indirim kodu talebinde bulundum. %10 indirim yapıyorlar. Sizlerinde faydalanmanızı isterim. Referans kodu değildir bu arada. Yanlış anlama olmasın. https://esim.5ber.com/?utm_source=chuwen&utm_medium=chuwen&utm_campaign=chuwen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumalee2 -- 11 Haziran 2024; 10:13:49 > |
2 telefon numarası da aynı anda aktif oluyormu |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
üye olduktan sonra sepette düşüyor. |
Bende bir sorun yok. Başka arkadaştada denedik çalışıyor. paneldede görebiliyorum indirim kodunu |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
aynı hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 13 Haziran 2024; 13:28:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
silip tekrar yükleme yapmazsanız idare eder. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bizdeki şansa bak. parayı kurtarsam bari. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynı şeyleri bana da dediler bir hafta boyunca, hareket olmayınca iade yapın dedim. Onu da yapmışlar gibi gözükmüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benimki harekete geçmiş havayollarına verildi diyor sizde durum nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |