Arkdaslar aranızda 5 cl alkollü içki koleksiyonu yapan varmı ??
Bi ara uğraştım ama bulması zor oldu olanlarıda içtim.
quote:
Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo
Nedense tebessüm ettim
quote:
Orijinalden alıntı: z21
quote:
Nedense tebessüm ettim
Alıntıları Göster
Üstteki arkadaşın da dediği gibi bulması zor oluyor. İçmek daha güzel, boşverin koleksiyonu
quote:
Orijinalden alıntı: b437
Üstteki arkadaşın da dediği gibi bulması zor oluyor. İçmek daha güzel, boşverin koleksiyonu
Alıntıları Göster
Yapıcaksan bittikten sonra şişelere fosfor doldur.Benim şu an normal şişe kolleksiyonum var Türkiye'de nadir bulunanlarda dahil 100 şişe var.Bir ara yapıp tüm kordiora döşemeyi düşünüyorum.Işık kapalıykan güzel gözükür.
quote:
Yapıcaksan bittikten sonra şişelere fosfor doldur.Benim şu an normal şişe kolleksiyonum var Türkiye'de nadir bulunanlarda dahil 100 şişe var.Bir ara yapıp tüm kordiora döşemeyi düşünüyorum.Işık kapalıykan güzel gözükür.
Alıntıları Göster
35'lik Chivas alıyorum düzenli.
quote:
bende aynı şekilde düşünüyorum.fosfor olarak ne kullanabiliriz?Fosforlu kalemler dışında bunun mürekkep halinde satılanı varsa direk mürekkep halinde almayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Am I Evil ?
quote:
bende aynı şekilde düşünüyorum.fosfor olarak ne kullanabiliriz?Fosforlu kalemler dışında bunun mürekkep halinde satılanı varsa direk mürekkep halinde almayı düşünüyorum.
Tam olarak araştırmadım ama satıldığını duydum.
quote:
Orijinalden alıntı: mobile prof.
arada 7 kat fark var hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Wall Street
quote:
Orijinalden alıntı: mobile prof.
arada 7 kat fark var hocam.
Alıntıları Göster
Bizim haneye 35cl den aşağısı girmez kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: Saraveco
Bizim haneye 35cl den aşağısı girmez kardeş
Alıntıları Göster
vallahı guldum cok teskkurler cevaplarınız ızın de cok guzel bı hobı aslında guzel de duruyor bence deneyın sorum zaten o zor bulunuyor kısmında hanı belkı dedım yerlerını bılen vardır halı hazırda 22 tane var bende ama farklı sıseler de mevcut bulamıyorum cok havaalanlarında ancak bulunabılıyor :)
Ben de Çeşitli Markalara ait 3 cl ile 20 cl arası Minyatür içkiler var.Bazılarının üretimide yok.Çok zor topladım.sermayemi yatırdım.Ayrıca 50 çeşit (50 cl+70cl+75 cl+100 cl) 4 çeşit ayaklı (grants+j&b+chıvas regal+johnıe walker) 1 çeşit ayaksız (Balantines) Mevcuttur.fotolarını görmek isteyenlere MSN adresine veya face den gönderebilirim....Gerçek koleksiyoncular için...
quote:
Orijinalden alıntı: gıbrıslı
Ben de Çeşitli Markalara ait 3 cl ile 20 cl arası Minyatür içkiler var.Bazılarının üretimide yok.Çok zor topladım.sermayemi yatırdım.Ayrıca 50 çeşit (50 cl+70cl+75 cl+100 cl) 4 çeşit ayaklı (grants+j&b+chıvas regal+johnıe walker) 1 çeşit ayaksız (Balantines) Mevcuttur.fotolarını görmek isteyenlere MSN adresine veya face den gönderebilirim....Gerçek koleksiyoncular için...
ben yapıyorum elimde 62 adet war suan 5cl minyatür içki
içki koleksiyonu yapan kimse yokmu?
Bende yapıyorum da yeniyi. Henüz 25 adet 5 cl var. Kıbrısa gitcem yazın bi o kadar daha katarım diye düşünüyorum bkalm
quote:
Orijinalden alıntı: rstm
Bende yapıyorum da yeniyi. Henüz 25 adet 5 cl var. Kıbrısa gitcem yazın bi o kadar daha katarım diye düşünüyorum bkalm
Gürcistan'a gittiğimde jack ve absoulte görmüştüm 5cl , hoşuma gitti almıştım . Şuan nerede , duruyor mu , içildi mi onu bile bilmiyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: -Superior
Gürcistan'a gittiğimde jack ve absoulte görmüştüm 5cl , hoşuma gitti almıştım . Şuan nerede , duruyor mu , içildi mi onu bile bilmiyorum .
Alıntıları Göster
Pederden kalan bişeyler vardı, bugün yarın eklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
Alıntıları Göster
Koleksiyon yapanlar paylaşabilirler mi merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
Alıntıları Göster
Sadece 5 cl lik değil ne şişesi olursa koleksiyonuma katıyorum.Şuan 30- 40 kadar şişem var.
Bende yarn filan eklerim foto büyüklerde var bende hepsi dolu hiç açılmamış