Şimdi Ara

5G ile birlikte sınırsız internet paketleri çıkacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmem kaç gigabit hızında olacak deniyor ama önemli olan kota sınırsız internet paketi çıkar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çıkmaz

• 1-2 gb gibi komik miktarlarda paket satmaya devam edeceklerse 5G'nin bi anlamı kalmıyor sınırsız olmasında kotalar artsa bari en düşük paket 10 gb'den başlayarak devam etmeli 50 gb 100 gb gibi paketler göremeyecekmiyiz biz hiç?

• meculadam M kullanıcısına yanıt
    Turk telekom 16mbps adslye 100tl isterken mobil internette yüksek kota beklemek hayal. Kotalar artarsa ev internetini kapatacak çok kişi var. Buna izin vermezler

• 10G gelirse on megabit sınorsız internet çıkacak diyorlar. Ben ongeyi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi daha önce seyretmiştim 2051 yılını bekliyoruz

• Ev internetinden daha ucuza gelecek bu gidişle. Tt yüzünden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almanyada cikicakmis bizdede cikar herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkmaz ingiltere gibi bi ülkeye 5g geldi sitelerine baktım 60 gb lı tarifeler felan var sınırsız goremedim bizdede olmaz bence ses hatlarında olmazda data hatlarında olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 8 Temmuz 2019; 1:57:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınırsız çıksa ne olacak, çıksa da kullanabilcen mi?

Turkcell SuperBox FWA hizmetinin sınırsızı için 280 TL isterken, bunun mobil olanını daha ucuza verir mi? Sınırsız paketler görebiliriz belki ama öyle aman aman yüksek hızlarda görmemiz zor olur bence. Anca bu SuperBox paketlerini mobil kullanıma açarlar vs.
  • Sınırsız yok çıkar onu aklından

• vodafone ingitere limitsiz lizmet planı yapıyor galiba.
    https://www.vodafone.co.uk/unlimited-data-plans/
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    bunda birseyler var açık açık sınırsız diye belli etmiyor kesin yine kendine has uygulamalarında felan yaparlar sanki uygulamalarında yapabilceğin birşeylermiş gibi sıralamışlar turkceye cevirdiğinde heryöne sınırsız diye bir ibarede yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

bunda birseyler var açık açık sınırsız diye belli etmiyor kesin yine kendine has uygulamalarında felan yaparlar sanki uygulamalarında yapabilceğin birşeylermiş gibi sıralamışlar turkceye cevirdiğinde heryöne sınırsız diye bir ibarede yok :)
    valla bilmiyorum ama 30 pound olan pakette super hızlı indirme olarak belirtmişler. belki dediğiniz gibiir ama en azından bişeylerde bi limitsiz olayı olacak belli ki :)
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    evet olabilirde İngiltere sonucta :) belki baska firmalarda vardır bile orda biz bilmiyoruz adamlar bizden cok öndeler

• ben önde olmasını gectim ucuz ucuz kullanabiliyor adamların vatandasları bu hizmetleri. bizdeki gibi fahiş fiyatlara sunulmuyor.
  • muz cumhuriyetlerinde olmuyor o dediğin. pardon hangi ülkeden bahsediyordun kaçırdım?
  • Çıkmayacak kardeşim. Fiyatlara iyice zam gelecek o yüzden sözleşme yenilemenizi tavsiye ediyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.