Şimdi Ara

5gb yi ticaretle 10 gb yapabilmek için öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bütçem nedeniyle 5 gb alabildim ama biraz da olsa yapabilmek için 10 gb olması gerekiyor.Logosta oynuyorum ticaret önerisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

• MAGE CHİTİN ALIP SAT DERİM BU SIRALAR LOGOS PİYASASINDA MAGE CHİTİNLER VE MAGE DDLER REVASTA UCUZA BULDUGUNU KACIRMA DERİM ÖZELLİKLE DD DE.
  • kardeş bide şöyle bişi yani kaç civarındaysa alim kaça satim onu kestireyemiyorum yardım olurmusun ?
  • KARDES MAGE CHİTNLER LOGOSTA 35 E SATILIYOR ŞİMDİLİK BUY KUR 25 FALAN ALMAYI DENE TABİ ZAMANIN VARSA 1 CHİTNDEN 10M KAR EDİCEN AMA DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR.PARANI 10 GB VE ÜZERİNE ÇIAKRTABİLİRSEN BÜYÜK İTEM ALIP SATARSIN MESELE +8 RAPTOR BUY KURARSIN 850 DEN SATARSIN 950 YE PARAYA ACİL İHTİYACI OLAN ÇOK KİŞİ OLUYOR VEYA ADAM UCUZ Bİ İTEM GÖRÜYOR ALMAK İÇİN PARASI OLMUYOR HEMEN UCUZ FİYATINA BUY PAZARA BIRAKIVERİYOR.YANLIŞ ANLAMAZSAN BİŞEY SÖYLEYİM 2 AY ÖNCE TEKRAR BASLADIM OYUNA 10GB ALDIM PARA VERİP ŞUAN 50 GB PARAM VAR SENDE NEDEN AYNINI YAPAMAYASINKİ SADECE PİYASAYI YAKINDAN TAKİP EDİCEN EN ÇOK NE GİDİYOR BUNLARI FARKETMEN ÖNEMLİ.BİDE TAKAS İŞİNDE ÇOK KAR EDERSİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.