Şimdi Ara

5s in kenarları soyulur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün apple store dan 5s space gray sipariş ettm ama aklıma kenarlarının soyulup soyulmayacağı takıldı ?? ip5 de öyle sorunlr vardı bunda da olur mu ? hangi kılıfı alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: mnstr09.5

dün apple store dan 5s space gray sipariş ettm ama aklıma kenarlarının soyulup soyulmayacağı takıldı ?? ip5 de öyle sorunlr vardı bunda da olur mu ? hangi kılıfı alayım

evet öyle bir sorun 5s in bütün renklerinde var ama iphone 5 siyahtaki gibi belli olmuyor 5s de boya atsa bile çok az belli oluyor ama gold renginde aynı siyah ip5 gibi belli ediyor
  • valla içime kurt düştü suan . inşallah kullandığım sürede bişi olmaz.
  • quote:

valla içime kurt düştü suan . inşallah kullandığım sürede bişi olmaz.

0.3 mm lik bir kılıf al tak zaten çok çok ince boya atmasını engeller şöyle en iyisinden retina ekranı bozmayan bir jelatin al öne hiç bişey olmaz sıfır gibi kalır
    ama kılıfı çok tak çıkar yapma boyayı söküyor iphone 5 beyazda çünkü tak çıkar yapa yapa boya attı hep
  • ttec ön arka koruyucu aldım . 0.3 mm mavi alçaktım fakat düşerse falan korumaz gibi geliyor?
  • quote:

ttec ön arka koruyucu aldım . 0.3 mm mavi alçaktım fakat düşerse falan korumaz gibi geliyor?

ozaman bütün arkayı koruyan bir silikon kılıf al silikon bir dşüşte yumuşak olduğu için içine emer darbeyi cihaza hiç bişey olmaz ama kalınlaştırır hee kendime güvenirim düşürmem dersen git 0.3mm kılıf al ama ben olsam silikon alırım çünkü elinde sonunda o telefon bir adrianelin atlatcak
  • mnstr09.5 M kullanıcısına yanıt
    kurtuluşu yok hocam eninde sonunda atma ya da çizlme ,soyulmaalr olcak.Tadını çıkarın... tabi kullanımınıza bağlı ...Ben hiç bir şey kullanmıyorum ekran koruyucu bile ama yakın zamanda kılıf almayı palnlıyorum.Çok şükür bir şey olmadı.Teli koyduğğum cebe bişey koymuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mypolo kullanıcısına yanıt
    bende s3 vardı paramparça oldu tabi malzeme kalitesi de önemli ama spigenin metal kılıfları var onlarane dersinz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir1300

quote:

dün apple store dan 5s space gray sipariş ettm ama aklıma kenarlarının soyulup soyulmayacağı takıldı ?? ip5 de öyle sorunlr vardı bunda da olur mu ? hangi kılıfı alayım

evet öyle bir sorun 5s in bütün renklerinde var ama iphone 5 siyahtaki gibi belli olmuyor 5s de boya atsa bile çok az belli oluyor ama gold renginde aynı siyah ip5 gibi belli ediyor

Yanliş yönlendirme yapmayalım lütfen i5 siyah kendiliginden veya en ufak cebe sokup cıkarmaktan bile dökülüyodu ama 5 sler öyle değil ancak vurdurursan tabiki olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam inan görmedim metal kılıf onun için yorum yapamıyorum.fAkat ben alırsam cihazın kibarlığını bozmucak bişey bakıyorum.Büyük ihtimalle spigen ya da ozaki marka alcam...

bir ane türkcell de gördüm buna benzer bişey bakıcam şeffaf ta olabilir..Ama belki canlı görüp beğenmeyebilirim.

http://magaza.turkcell.com.tr/aksesuar/Aksoy-SGP-Ultra-Thin-Air-A-iPhone-5s-Beyaz-KIlIf/1007911/.html#!prettyPhoto
  • mypolo kullanıcısına yanıt
    aynen bende bunun space graye uygun olanını beğendim turkcell mağazada :D ince ve korunaklı duruyo
    ben buna benzer bişey bakıyorum.Şuanda daha mağazaları dolaşmadım işlerim olduğu için önümüzdeki günlerde bu tarz bişeyler bakcam.Aslında siyah case hoşum agitmişiti ama çok pahalı geldi 99 tl vzgeçtim birde deforme olduğunu duyunca.şimdilik beyaz ya da şeffaf bakıcam...İnce kibar teili bozmucak şekilde.
  • Hiç kılıf takma bence ben kılıf taktım çizildi takmadım hiç çizilmedi biraz dikkat et yeter ama cokta üzerine düşme malına cok fazla kıymet vermek iyi değildir ornegin cebine koyarken sadece bir cebinde telefon olsun başka bir sey olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla beyaz öbür renklere göre daha az soyuluyor keşke 4S gibi sağlam olsaydı kılıf vs derdi olmazdı yapacak bişey yok mecbur kılıf almanız lazım.

• space e kırmızı ve siyah case cok iyi oluyo ama cidden pahalı .. kirleniyomuş birde
  • quote:

space e kırmızı ve siyah case cok iyi oluyo ama cidden pahalı .. kirleniyomuş birde

Normal bir telefoncuda 5-10 tl çok güzel kılıflar var ben adanada 7tl ye aldım gayet güzel kirlenme vs olmuyor

• Beyaz renk alin boya atmasi vs dert etmeyin derim :)

• iphonedo abimiz böyle demiş

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=579444162104543&set=pb.254388541276775.-2207520000.1386464134.&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-prn2%2F1450699_579444162104543_404878603_n.jpg&size=720%2C960

"5s, 5 gibi dökülüyor mu?" sorusuna cevap bulabilmek için Apple mağazasındaki en çizik teşhir ürünlerinin fotoğraflarını çektim.

Sonuç: Siyah iPhone 5'e kıyasla emekli grisi 5s çizik ve dökükleri çok daha az gösteriyor. Hatta dükkandaki teşhirdeki bir çok iPhone'da hiç çizik yok gibi.

Bu, tabii ki 5s, 5'e kıyasla daha dayanıklı anlamına gelmiyor. Aluminyum kasa hala hamur gibi eziliyor. Sadece çiziği daha az gösteriyor.

• Gold rengi kullanıyorum henüz boya atması çizik vs yok. Kılıfla kullanıyorum.
  • Gold da soyulma yok ,düşmeden kaynaklı çizikler var şimdilik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.