Şimdi Ara

5s sağ üst ekran oynaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler merhabalar az önce farkettim 5s imin sağ üst ekranına bastıgımda içeri giriyor. Düz bir cam zemine koydugumda açıklık belli oluyor. Sizce ne yapmalıyım aynı sorunu yaşayan var mı ?

• Servis ücretsiz değişiyor Apple Store Zorlu Center harici bir servise göndermemnizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahantaraz

Servis ücretsiz değişiyor Apple Store Zorlu Center harici bir servise göndermemnizi tavsiye ederim

Apple kesin degisiyor mu hocam ona gore kilifsiz kullanicam bi sure

Yani basiniza geldi mi
  • quote:

Servis ücretsiz değişiyor Apple Store Zorlu Center harici bir servise göndermemnizi tavsiye ederim

Tavsiyeniz için teşekkür ederim , aynı sorunu yaşayıpta apple'dan sonuç alabilen var mı ?
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    Evet Ücretsiz değişiyor ama kılıflı kullan
  • Evet ben gönderdim değiştiler ücretsiz
  • quote:

Evet ben gönderdim değiştiler ücretsiz

Madem oyle kilifsiz takiliyim biraz

Tesekkurler hocam
  • quote:

Evet ben gönderdim değiştiler ücretsiz

Gönderdiniz derken ben burdan apple yollasam bana adresime birebir değişim yolluyorlar mı yoksa genius bar'dan randevu mu almam gerekiyor ?
  • Kankks kullanıcısına yanıt
    apple.com/tr/zorlucenter adresinden genüs bar rezarvasyonu alın elden teslim yapılıyor sadece kargoyla gönderme imkanı yok.
  • quote:

apple.com/tr/zorlucenter adresinden genüs bar rezarvasyonu alın elden teslim yapılıyor sadece kargoyla gönderme imkanı yok.

Sağolun hocam , ilginiz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kankks

quote:

Sağolun hocam , ilginiz için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Aynı sorundan dolayı Zorlu Center Apple Store'da anında değişti cihazım. Götürürseniz değiştirirler sizinkini de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Aynı sorundan dolayı Zorlu Center Apple Store'da anında değişti cihazım. Götürürseniz değiştirirler sizinkini de.

Zorlu Center , a gittiğimizde değişim cihazı veriyorlar siye duydum, biraz arastırdım bu konuyu değişim cihazları sıkıntılı oluyor dediler , içime sinmedi böyle kullansam mı diye ikileme düştüm aslında.
  • quote:

quote:

Zorlu Center , a gittiğimizde değişim cihazı veriyorlar siye duydum, biraz arastırdım bu konuyu değişim cihazları sıkıntılı oluyor dediler , içime sinmedi böyle kullansam mı diye ikileme düştüm aslında.

Alıntıları Göster
    2 haftadır değişim cihazı kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok 0 cihaz sadece kutusu yok o şekilde veriyorlar jelatinli olarak.

• quote:

2 haftadır değişim cihazı kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yok 0 cihaz sadece kutusu yok o şekilde veriyorlar jelatinli olarak.

Bilgilendirme için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Değişim oldu benim de, içiniz rahat olsun o cihazlar sıfır olarak geliyor size siz jelatinlerini söküyorsunuz forumda bir kaç kişi değişim cihazlarının diğer sorunlu cihazların onarılıp satılmış hali olarak zannediyolar :) İnşallah değişim alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Değişim oldu benim de, içiniz rahat olsun o cihazlar sıfır olarak geliyor size siz jelatinlerini söküyorsunuz forumda bir kaç kişi değişim cihazlarının diğer sorunlu cihazların onarılıp satılmış hali olarak zannediyolar :) İnşallah değişim alırsınız

Çok teşekkür ederim , en kısa zamanda randevu alıp değişim isteyeceğim :)
  • quote:

quote:

Tavsiyeniz için teşekkür ederim , aynı sorunu yaşayıpta apple'dan sonuç alabilen var mı ?

evet var. ben. istanbula gezmeye gitmiştim. apple dan randevu almıştım. bu sorun için. ekrana bastırdığımda çıt çıt ses geliyordu.. artık şansıma mıdır nedir. orada ses gelmedi anasını satim. kusur da bulamayınca da. arkama baka baka çıktım.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercik88 -- 29 Ağustos 2014; 22:44:36 >

• Umarım iPhone 6'nın aliminyum kasası daha sağlam olur.. 5S de bu sorun, aliminyum kasanın kısa zamanda hafif bir deforme olmasından kaynaklanıyor sanırım, bu yüzden ekran camı kasa çerçevesine tam düz oturmadığından sağ üst köşede oynama ve ses sorunu oluyor..
    Telefon ön cepte bile olsa, ayakkabı bağlarken telefonun kasası zorlanıyor ve bu soruna sebep olabiliyor olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

quote:

quote:

evet var. ben. istanbula gezmeye gitmiştim. apple dan randevu almıştım. bu sorun için. ekrana bastırdığımda çıt çıt ses geliyordu.. artık şansıma mıdır nedir. orada ses gelmedi anasını satim. kusur da bulamayınca da. arkama baka baka çıktım.:)

Allaalla , kötü olmuş yahu o bakalım umarım bende bir sorun çıkmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Umarım iPhone 6'nın aliminyum kasası daha sağlam olur.. 5S de bu sorun, aliminyum kasanın kısa zamanda hafif bir deforme olmasından kaynaklanıyor sanırım, bu yüzden ekran camı kasa çerçevesine tam düz oturmadığından sağ üst köşede oynama ve ses sorunu oluyor..
    Telefon ön cepte bile olsa, ayakkabı bağlarken telefonun kasası zorlanıyor ve bu soruna sebep olabiliyor olabilir..

Bakalım i6 nasıl gelicek tam emin değilim o konuda ama tasarıma önem vermicekler diye duydum , donanım daha bi özellikli ve özel olucaktır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.