Şimdi Ara

6.000TL Sistem toplama YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok kararsız kaldım size danışıyorum

6.000TL Bi bütcem var bana iyi bir ekran kartı, anakart, işlemci, ram, önerirmisiniz. 6.000TL yi geçmiyecek. Bu arada ekran kartını nvidia istiyorum

Yardım edicek arkadaşlar şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ediztr -- 5 Ağustos 2015; 22:08:29 >

• Hocam peki bu sistem beni kaç yıl götürür 10-15yıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediztr

Hocam peki bu sistem beni kaç yıl götürür 10-15yıl?

Belirli aralıklarla ekran kartı değiştirildiği taktirde 10 sene sonra pentium4'ün şimdiki konumunu aratmaz.

• Anlamadım hocam biraz daha açarmısınız?
  • Ezcümle 10-15 sene götürecek bir sistem bütçe ile alakalı değildir. İster 10.000 ister 20.000 harcayın pek fark etmez. 10-15 sene içinde gelişecek teknoloji ile bugünün en ileri sistemi bile vasat, fason kalacaktır. Belki sadece günlük işler, sörf ve medya için kullanılacak bir alet halini alacaktır.

Telefonlar gibi düşünün. 10-15 sene önce Nokia Symbian vardı, şimdi nerede? Esamesi okunmuyor. Aynı durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anlamadım hocam biraz daha açarmısınız?

Dx12 kartlar 10 sene sonra iş görmez ancak düşük işlem gücü gerektiren uygulamalar için geçen 10 yıla rağmen 5820k yeterli olacaktır. Güncel bir ekran kartı ile desteklendiğinde o zamanki uygulamalardaki performansı videodaki Pentium4'ten çok farklı olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Anlamadım hocam biraz daha açarmısınız?

Dx12 kartlar 10 sene sonra iş görmez ancak düşük işlem gücü gerektiren uygulamalar için geçen 10 yıla rağmen 5820k yeterli olacaktır. Güncel bir ekran kartı ile desteklendiğinde o zamanki uygulamalardaki performansı videodaki Pentium4'ten çok farklı olmayacaktır.

peki hocam Önerdiginiz Ram den başka daha düşük bi fiyatta ram varmıdır?
  • 2xhttp://www.sinerji.gen.tr/corsair-8gb-2133-ddr4-ram-cmv8gx4m1a2133c15-pmu55030
    quote:

peki hocam Önerdiginiz Ram den başka daha düşük bi fiyatta ram varmıdır?
  • Sağolun hocam önerdiginiz sistemi beyendim büyük ihtimal bu sistemden yapıcam teşekkürler
  • Rica ederim. Overclock yapılacaksa H110i Gtx - Noctua D15 vb.. tercih edilmelidir. Bxts13a yetersiz kalır.
    quote:

Sağolun hocam önerdiginiz sistemi beyendim büyük ihtimal bu sistemden yapıcam teşekkürler
  • quote:

Rica ederim. Overclock yapılacaksa H110i Gtx - Noctua D15 vb.. tercih edilmelidir. Bxts13a yetersiz kalır.
    quote:

Sağolun hocam önerdiginiz sistemi beyendim büyük ihtimal bu sistemden yapıcam teşekkürler

Onerdiginiz şeyler birbiriyle uyumludur demi sorun yaratmaz?

• quote:

quote:

Rica ederim. Overclock yapılacaksa H110i Gtx - Noctua D15 vb.. tercih edilmelidir. Bxts13a yetersiz kalır.
    quote:

Onerdiginiz şeyler birbiriyle uyumludur demi sorun yaratmaz?

Uyumlu. Sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.