Şimdi Ara

6.1.1 Yapılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar 6.1.1 Güncellemesi Yapan Çoğu Kişi Şikayet Üzerinden Şarj Sorunu Olduğunu Söylüyor Sizin Düşünceleriniz ?

• Sarj problemi var evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjım mükemmel gidiyor jbli ve tweak dolu olduğu halde. 3g ye dikkat ediyorum, onun dışında sürekli dhdeyim, ekşideyim; imessage ve whatsapp devamlı kullanıyorum, fazlaca müzik dinliyorum ve cydiayı kurcalıyorum. Üstüne üstlük batarya 300 döngüyü geçti. Temiz bir restore yapın, ve telefonun ayarlarını güzelce yapın(bildirimleri, mail sync ları filan). Şarj bakımından en beğendiğim sürüm oldu benim 6.1.1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plutonus

Sarj problemi var evet

Ama iPhone 5 Şarj Biraz Daha Uzun Gidiyormuş O Yüzden Sordum Ama Yapmalımıyım ?
  • Kullanicilara gore sarj sorunu olmayan surum mu varmis?

• Ya şimdi benim 2 tane arkadaşım 5 kullanıyor biri sadece 6.0 kullanıyor diğeri 6.0.1 Kullanıyor 2 sde net manyağı sınırsız neti var aynı şeyleri yapıyorlar çoğunlukla 6 kullanan şarjı 1.5 gün felan götüryormuş 6.1 kullanan 1 gün o yüzden dedim acaba 10 saat şarja taksam faydası olur mu
  • Arkadaşlar benim iPhone 5 imde 6.0.1 sürümü var. SHSH kaydını alabilir miyim ? Tinyumbrellayla denedim tepki vermedi :/
  • telefonu dfu moda alip, restore yapip ve de yeni bir iphone olarak kurarsaniz, sarj problemi olmaz. nokta.

• SHSH konusunda bilgisi olan yok mu ? 6.1.2 çıkınca JB de kapatılırsa kötü olur valla. 6.1 e de güncelletmez bu
  • Bugün restore attım 6.1.1 güncelledim ve sıfır iphone ayarlayıp jb yaptım şarj oldukça tatmin edici öncekinden çok iyi tweak baya var telefonda benimde yeni yükledim 3G kapalı tutarsan gayet iyi

• 3G sorunu giderildi ancak sarj konusunda bir dengesizlik var. Bir gun 7 saat kullanim verirken baska bir gun 5 saat kullanim veriyor. İlginc

• iOS 6.x de kullanılan ram miktarı artmış. Bu nedenle telefonun şarjı iOS 5.x'e göre daha hızlı tükenmekte. BatteryDoctor pro üzerinden baktığımda reboottan sonra ram miktarı %56 düzeyinde. Gün içinde programlara girip çıktıktan sonra %69-70'ler düzeyinde syrediyor. Sbsettings kullananlar için bakıldığında boş ram miktarı 235-240 Mb'yi geçememekte. Bu durumu düzelteceklerini pek sanmıyorum çünkü kullanılan ram miktarının artırılması sonucunda hızlı şarj tüketiminin olacağı çok açık. Telefonun daha seri çalıştığı da bi gerçek. Tatmin olmayanlar için Fakeclockup tweakini önerebilirim. Telefon hızlanmasa da animasyonlar hızlanarak hızlı bir telefon imajı veriyor ve durumu kurtarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Arkadaşlar benim iPhone 5 imde 6.0.1 sürümü var. SHSH kaydını alabilir miyim ? Tinyumbrellayla denedim tepki vermedi :/

cydia dan bakin, ana ekranda almissa gerek yok bir daha almaniza

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

Arkadaşlar benim iPhone 5 imde 6.0.1 sürümü var. SHSH kaydını alabilir miyim ? Tinyumbrellayla denedim tepki vermedi :/

hocam cydianın en altında cihaz sürüm ve onun altında da uzun bir seri no var. Almış mıdır acaba ?Ya da nereden bakıp nereden ulaşabilirim yedekleyebilirim. Açıklarsanız sevinirim
  • 6.1.2 çıktı bu arada dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

hocam cydianın en altında cihaz sürüm ve onun altında da uzun bir seri no var. Almış mıdır acaba ?Ya da nereden bakıp nereden ulaşabilirim yedekleyebilirim. Açıklarsanız sevinirim

Hayır hocam sayfanın üstünde cydia saurık yazıyor ya onun hemen üstünde yazar shsh 6.1 diye. Göremezsen reload de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.