Şimdi Ara

6 AYDA EA DERECE CHALLENGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba başlıktan da belli olduğu gibi,6 ayda ea’dan derece hedefliyorum.Hedef 900küsür,mayıs sonuna kadar kafları bitireceğim,coğrafya çalışıyorum dil bilgisi çalışıyorum,eedb ve tarihe daha sonra başlayacağım,geo ocakta bitiyor +2 kitap bitiyor,kimya biyoloji bitti fizikten de 2 boşum oluyor,mezunum tek başıma evde çalışıyorum,psikolojik olarak çok etkileniyorum,çevremde çalışan kimse yok,özel ders ve dershane şansım da yok,tek kaynağım youtube,benimşe birlikte çalışacak azimli arkadaş/arkadaşlar arıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Öncelikle kolay gelsin hocam, başarılar dilerim bu süreçte. Forumda oldukça iyi kişiler var, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız hocam; yalnız değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-297F58E54 -- 22 Aralık 2019; 12:1:28 >
  • Sağolun hocam,çok teşekkür ederim,hepimize başarılar bu zorlu süreçte

• turuncufosforlukalem T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, umarım dediğiniz gibi sene sonu burada görüşürüz başarmış bir şekilde.
  • Hocam bende evde çalışıyorum sizin koşullarınız benim içinde geçerli ama benim seviye size göre çok düşük ben yardımcı olurum diyorsanız PM atayım :)
  • YksLoading Y kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum,benim kötü olan kısmım matematik,eğer yardımcı olabileceğim bir şey varsa elbette ki pm atın

• Kafları (1-2-3-limit) bitirmiş bir mezun olarak geçen sene onları bitirmeye ayıracagim vakitte sağlam 3 ayt kitabı cozseydim şu an ünversitemin cimlerindeydim diye düşünüyorum. (Aytde 18net yaptım)
    Düzenleme: ayt matematikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drstrikerins -- 22 Aralık 2019; 12:16:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Benim hepsi dip tyt ortalama 45 net geliyor arkadaşlara danıştım paso matematik calis dediler son 3 aya edso kısmını hallet dediler böyle ilerliyecegiz bakalım
  • drstrikerins D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kafları +acil+karekök+345 bitirmeyi düşünüyorum,siz nasıl çalıştınız kafları? Tekrar yaptınız mı?

• Yuh ilerlememiz bile biraz aynı fkfnhfjf ben de evde çalışıyorum çok isterseniz pm den yeşillendirebilirsiniz 😜

Tekrar yapmaya çalıştım ama inan mat sorusu tekrar edilmiyor yani ben edemedim karekök ve 345 çözdüm ama tamamen değil bazı konuları birinden bazı konuları birinden gibi

Şu an yerinde olsam 2-3 ü hızlıca bitiririm (ben yaya yaya çalışmıştım güzel kaynak yetisse yeter diye) 1 le asla vakit kaybetmem

• KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt
    Yeşil attım hocam

Hocam bence bu sene kaflar zaten bitmiş,sağlam sb den ilerlemek mantıklı sizin için

Öyle yapıcam da ben senin için konuşmuştum başında olsam 2,3 hızlı bitirip SB geçerim oyalanmam diye

• Merhaba hocam 6 ay kala benimde hedef ea da derece üni. 2.sınıfım şuana kadar zaten calısıyodum fakat vites yükseltmek gerek, tr dilbilgis kaldı mat kaf 1 bitti 345 cozmeye basladım kaf 2 deyim prob. Eksik, sosyal altyapısı var okuyup soru cozuyorum, tyt fen gelecek aybaslıycam, geo 0 gibi nurtac ve çap cozuyorum, mart ayına kaf serisi, bitiyor sonra soru bankası fasikuller ve deneme. Basarılar dilerim hedef 2k hukuk ama bilkent işletme gibi bolumler gelirse düşünürüm, tekrardan iyi calısmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslysstudent -- 22 Aralık 2019; 13:6:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin :)
    Evet hocam anladım ☺️

• ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de üni bıraktım,öyle hazırlanıyorum,kolaylıklar dilerim

Sağolun hocam kacıncı sınıftınız? Hedef ea derece kolay degil cok calısmak gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.