Şimdi Ara

6 ayda sözel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ayda sıfırdan sözelde ilk 5k yapılır mı? Yani matematikte 30 net yapma hedefim var tyt için. Geri kalanını nasıl çalışmalıyım? Hangi kitaplardan ve kanallardan faydalanabilirim. Yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çok rahat yaparsın. Sadece matematik netin bile geçen seneye göre düşünürsek 1k civarına atar seni. Ben tarih ve edebiyat için Benim Hocam kanalını takip ettim, coğrafya için kesinlikle Yavuz Tuna. Türkçe için yine Benim Hocam'dan Kadir Gümüş çok iyidir. Aklına takılan bir şey olursa buradan veya özelden sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzbilalkeskn

Çok rahat yaparsın. Sadece matematik netin bile geçen seneye göre düşünürsek 1k civarına atar seni. Ben tarih ve edebiyat için Benim Hocam kanalını takip ettim, coğrafya için kesinlikle Yavuz Tuna. Türkçe için yine Benim Hocam'dan Kadir Gümüş çok iyidir. Aklına takılan bir şey olursa buradan veya özelden sorabilirsin.
    Hocam benim hocam ayt tarih gereğinden ayrıntılı mı yoksa tan kararında mı ?
  • Hocam tam kararında, ben bir hata yapıp kendi alanım diye ÖABT çalıştım, onu yapmazsanız yeterli. Sözel öğrencisi isen zaten mecbursun, TM isen diğer konularına bağlı olarak biraz daha hızlı geçebilirsin belki ama ÖSYM yine tarihten vurmayı seçebilir.

• hzbilalkeskn kullanıcısına yanıt
    Üstat nerede okuyorsun şuan? Geçen sene netlerin nasıldı ssi varsa atabilir misin? Yanıtladığın için teşekkür ederim bu arada. Yapılmaz diye düşünüyordum ama ümit verdin sağol

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi Üniversitesi tam burslu tarih bölümünü kazandım hocam. Bu sene hazırlıktayım. Netlerimi falan ekran görüntüsü olarak özelden atıyorum şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.