Şimdi Ara

6 aydır kusan muhabbet kuşu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 ay önce çift olarak aldığım muhabbet kuşlarımın dişisi 3-4 gün arayla sürekli olarak kusuyor 5-6 çeşit antibiyotik denedim veterinere sordum yapmadığım bi şey kalmadı kuş hala kusuyor bi kuş üreticisi tanıdık var o kursak mantarı olmuştur dedi nidazol ver dedi şuan onu kullanıyorum 1 haftadır ama durum aynı kusma devam ediyor genelde 4-5 gün iyi oluyo 4-5 gün kusuyo bu böyle sürekli devam ediyor 6 aydır. Daha önce başına gelen varsa yardımınızı bekliyorum nasıl kurtulabilirim bu hastalıktan ???

• eşi varmı ? eş istiyordur kusması gereksiz yerede antibiyotik ve ilaç kullandımı ölümüne sonuç açacaksınzdır.
  • Evet eşi var daha öncedende vardı bana gelmeden önce daha önce yumurtlamış kuş
    Ben hasta olduğuna eminin artık kur yapma veya eş istediği için değil kustuğu günlerde kabarık ve hareketsiz oluyor kusma olmadığı günlerde bi sorunu yok gibi sanki sağlıklı kuş gibi duruyor ve bu durum 6 aydır sürekli devan ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persistent41 -- 5 Nisan 2016; 21:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.veterinerx.com/kuslardakusma.htm

başka veteriner hekim varmı çevrede

kafeşte her şey varmı ? kuş kumu mineral bloğu. kalamar taşı gaga taşı vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 5 Nisan 2016; 22:49:29 >
  • Facebook un varmi varsa bana pm den ulaş facebook dan bir yardım grubu önerebilirim sana orada ilgili ve bilgili arkadaşlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper04 -- 6 Nisan 2016; 1:10:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.