Şimdi Ara

6 GB 6.90 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolsun tt yine aradı baktık sizin internetiniz yetmiyor size 6 GB ekstra internet verelim 6.90 tl ye dediler. Kabul ettim hemen. Toplam 14 GB internet oldu 31 tl ödeyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kiyak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturada görürsün 69.90 ₺yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    Keşke öyle birşey yapsalar o 69.90 tl yi 690 tl olarak bak nasıl geri alıyorum

• SEN ARADIKLARI tarih saati not al lazım olmasın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

SEN ARADIKLARI tarih saati not al lazım olmasın sonra
    Geçen yıl bana da 15 GB'lık tarifeme 10 GB interneti 9.90 TL'ye tarifeye ek teklif etmişlerdi. Tabiki kabul etmiştim. Turk Telekom yapıyor böyle ilginç şeyler. Bana teklif edilen taahhutlu degildi bu arada,istedigim zaman iptal edebiliyordum,etmedim ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Geçen yıl bana da 15 GB'lık tarifeme 10 GB interneti 9.90 TL'ye tarifeye ek teklif etmişlerdi. Tabiki kabul etmiştim. Turk Telekom yapıyor böyle ilginç şeyler. Bana teklif edilen taahhutlu degildi bu arada,istedigim zaman iptal edebiliyordum,etmedim ama.

Alıntıları Göster
    Bi bana denk gelmiyor yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faturalı mı ?
  • Telekom beni mimledi ya

6 GB 6.90 tl

• Benim ki de taahhütlü değil istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz diyor

• Banada verdi taahhüt yok 10 numara oldu 6 GB 7 Tl 14 GB 32 Tl ates edıyor turktekekom

• Nasıl verdi siz mi aradınız onlar mı aradı?her ay 20 GB kullanıyorum en az böyle bir teklif yok bana.

• uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Dün sabah aradılar hocam halıhazırda 8 gb 1000dk 1000 sms tarifem var 25 tl . Basta bayan 10 gb yapalım 33 tl vrrin dedi yok dedim kalsın daha sonra istersenız tahahutsuz ek 6GB verelim 6.90 heray yenilenir sorun olmaz dedim kabul ettım bende simdi 14 GB 32 TL oduyorum.

• Müşteri hizmetlerini arayıp bir sorayım ya belki bana da çıkar

• Bize yok mu

• 8gb lik pakette devam edeyim dedim 31 liraya olmuyormus. 54lira fiyat soylediler. Hattimi tasiyacagim dedim 2 gune bitiyor taahhut. Sizin tarife fiyat cok iyiymis.

• heroesx kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben yıllardır hep aynı tarıfe kullanıyom asagı yukarı ama bu ek paket iyi denk geldi.

• İnternet birkaç aydır son sınırına kadar geliyordum 8 GB ın bitmek üzere oluyordu ay sonunda belki o sebepten olmuş olabilir çünkü arayınca internetinizin yetmediğini gördük dediler

• ayni paketi bana da tanimladir 1000 dk 1000sms 8 gb paketi kullaniyordum 28 tl ye 10 gb lik paketi 34 dedi en son da bu teklifi yapti bunun 10 gb lik olani da varmis o da 10 tl dh de gordum acaba ona gecebilirmiyiz
    6 GB 6.90 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

Müşteri hizmetlerini arayıp bir sorayım ya belki bana da çıkar
    Valla ben de dun sordum ama bunu size musteri hizmetleri kampanya olarak sunmalı veya online işlemlerdeki tekliflerde gorunmeli bizim buradan tanımlayabildiğimiz bir sey değil bu paketler dedi. Benimde paket 20 gb bitime baya yaklasıyor hatta ing den dolayı ek gb filan geliyor sil supurden gelince onuda harcıyoruz baktıgımızda 20 gb neredeyse kullanılıyor ay boyunca ama bu kullanım miktarını baz alıp teklif gelmesi kime göre neye göre oluyor bende anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 13 Mart 2019; 9:25:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.