Şimdi Ara

6 patlar.bilye atar oluyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bıcaklı kalabalık kisiler yada risk altındaki gunler icin...
    etkisi az olsada en azından dize atıs amaclı.yada bıcak sokan olur ise o kisinin kafasına dogru mesela..

zoraki 6 patları..14 luye gore namlu acma bilye atar yapma daha kolay olmazmı
    kurusıkı mermisi yesil plastik cıkarmadan bilye yapıstırılsa.yesil ustune japonla yapıssa
    namlu ortasındaki demir kesilse.namlu ustune bir delik acılsa basınc hava cıkısı
    tahtayı delmezmi.deneyen oldumu

bozmayı dusunmuyorum.yasal degil..dedigim gibi tehtit riskli gunler olur ise o zamanlar yapılırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstten deliğe gerek yok. Bilyeyi gömmen lazım japonla olmaz. Hem topta hem namluda işlem gerektiriyor. Yaptığın işlem ses silahında tadilata giriyor ve bu ülkemizde yasak

• quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

Üstten deliğe gerek yok. Bilyeyi gömmen lazım japonla olmaz. Hem topta hem namluda işlem gerektiriyor. Yaptığın işlem ses silahında tadilata giriyor ve bu ülkemizde yasak

seri no silip arkadasa vermek tadilata suca gırermı
    yakalansa tutanakta serı no yazamazlar
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Kimin üstünde yakalanırsa ona sıkıntı olur. Seri noya gerek yok

• Silahın fiziki yapısına tamamen aykırıdır. Gerçek silahlar demirden, çelikten yada kromdan yapılır. Bahsettiğin kurusıkı Zoraki R1 R2, Ekol Viper gibi silahların gövdeleri bahsettiğim malzemelerden yapılmış olsa da horoz, tetik gibi mekanizmaları zamak denilen malzemeden yapılır. Çok dayanıklı bir malzeme değildir. Top yada silindir dediğimiz fişek yatağı, mermi yada herhangi bir cismin çıkışına uygun değildir. Namlu açılıp uygun hale getirilse, top üzerinde oynamalar yapılıp değiştirilse bile gerçek silah olmadığı için yaşam tehlikesi içerir. Öldürücü ve yaralayıcı bir silah olabilir ancak kurusıkı fişeğin barut istihkakı ses çıkaracak kadardır. Bir şeyleri itip namludan çıkmasını sağlayabilir mi bilmem.

Gerçek silaha bu kadar merakın varsa canını tehlikeye atacağına tüm masraflarını karşılayarak bir MKE Kırıkkale Gümüşay toplu tabanca alabilirsin. Bu kadar kasmaya gerek yok bence.

Edit: İsteğin can yakmak, caydırmak ise bir havalı tabancaya da sahip olabilirsin. Taşımak için belge yada izahat vermene gerek yok. Çoğu zaman havalı silahların attığı ufak bilyeler bile kıyafet ince ise yada çıplak vücuda atılmış ise üst derinin altına girebiliyor belirli mesafede. Hem canını riske atmamış olursun hem de herhangi bir ceza vermezler bunun için. Ha İllahi yasadışı bir işe sapmak istiyorsan; baktın başın belaya girecek, iş uzuyor 'silahı bakımı için evden çıkarmıştım, bunlar beni sıkıştırdığı için kullanmak durumunda kaldım' diye yalan ifade ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balgambaz -- 20 Ocak 2017; 2:35:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

Silahın fiziki yapısına tamamen aykırıdır. Gerçek silahlar demirden, çelikten yada kromdan yapılır. Bahsettiğin kurusıkı Zoraki R1 R2, Ekol Viper gibi silahların gövdeleri bahsettiğim malzemelerden yapılmış olsa da horoz, tetik gibi mekanizmaları zamak denilen malzemeden yapılır. Çok dayanıklı bir malzeme değildir. Top yada silindir dediğimiz fişek yatağı, mermi yada herhangi bir cismin çıkışına uygun değildir. Namlu açılıp uygun hale getirilse, top üzerinde oynamalar yapılıp değiştirilse bile gerçek silah olmadığı için yaşam tehlikesi içerir. Öldürücü ve yaralayıcı bir silah olabilir ancak kurusıkı fişeğin barut istihkakı ses çıkaracak kadardır. Bir şeyleri itip namludan çıkmasını sağlayabilir mi bilmem.

Gerçek silaha bu kadar merakın varsa canını tehlikeye atacağına tüm masraflarını karşılayarak bir MKE Kırıkkale Gümüşay toplu tabanca alabilirsin. Bu kadar kasmaya gerek yok bence.

Edit: İsteğin can yakmak, caydırmak ise bir havalı tabancaya da sahip olabilirsin. Taşımak için belge yada izahat vermene gerek yok. Çoğu zaman havalı silahların attığı ufak bilyeler bile kıyafet ince ise yada çıplak vücuda atılmış ise üst derinin altına girebiliyor belirli mesafede. Hem canını riske atmamış olursun hem de herhangi bir ceza vermezler bunun için. Ha İllahi yasadışı bir işe sapmak istiyorsan; baktın başın belaya girecek, iş uzuyor 'silahı bakımı için evden çıkarmıştım, bunlar beni sıkıştırdığı için kullanmak durumunda kaldım' diye yalan ifade ver.

sagol

en ıyısı gece olunca gezmemek,bunlar sıkıntılı işlermiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    motora kedi girerse ne olur
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.