Hangisinin attackı daha fazlaysa onu kullanmanı oneririm.Sanırım boyle bir soru sordugundan ikisininde attackı aynı sanırım.Ben +6raptoru oneriririm.
quote:Orjinalden alıntı: karalnova beyler yardım +6 raptormu +7 glave mi lwl 51 iki silahta reduce raptor +6 = 167 ap gleave +7= 165 ap yani 2 atak fark var ayrıca şekil olarak ta RAPTOR
BENCEDE ATAGI FAZLA OLANI SEC.AMA SEKIL DERSEN TABIKI RAPTOR.ADAMLAR RAPTORU GORUNCE ALIRLAR PARTIYE SENI SEKILÇİLİK İŞTE
arkdaşım ares de +6 raptor 900m den sattı ve +8 glave aldı ama su anda fiyatlar nasıl bilmiyorum böle bi durum olursa gözünü kırpmadan al +8 glave
Eğer raptora paran yoksa +7 Glave al. Ama param yeterli dersen , Raptor al patrylere kolay girersin , karizma olur
quote:Orjinalden alıntı: kaan_42 +8 skiletto arkadaşım o skiletto deil stiletto ve arkadaş warrior nasıl stilett kullansın saka amaçlı dedin galiba
quote:Orjinalden alıntı: R@pTOr quote:Orjinalden alıntı: karalnova beyler yardım +6 raptormu +7 glave mi lwl 51 iki silahta reduce raptor +6 = 167 ap gleave +7= 165 ap yani 2 atak fark var ayrıca şekil olarak ta RAPTOR
boyle bi topic daha onceden de açılmmıştı tabiki raptor ama +8glave bulsan daha iyi hem çok da pahalı deil raptor kadar ama +6 raptor
quote:Orjinalden alıntı: caglarokyar evet raptor un görüntüsü yeter belki glave i bill veya ((((pole axe))) sanarlar :D tamam bill olabilir ama lvl 51 yuhh
quote:Orjinalden alıntı: psyco_oki quote:Orjinalden alıntı: kaan_42 +8 skiletto arkadaşım o skiletto deil stiletto ve arkadaş warrior nasıl stilett kullansın saka amaçlı dedin galiba
tabiki raptor sormanı bile kınıyorum glaveyi trina ile +8 e dene olursa hayırlı olsun kül olursa arkasından raptoru bas +7 yeterli olcaktır heralde
raptor kullan hem atağı iyi glaveden biraz düşük ama olsun raptor hem karizma hem partilere daha çabuk girersin 4ever RAPTOR