Şimdi Ara

60.000 bandında C veya D segment otomatik araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da dediğim gibi 60.000 TL bandında (62, 63 bin belki zorlarım) otomatik dizel veya benzinli otomatik ilk tercih önceliğim sedan -fakat HB önerilerinizi de memnuniyetle dikkate alırım- bir araç bakıyorum.

2012 Opel Insignia 2.0 CDTI Cosmo, 2012 Ford Mondeo 2.0 Titanium paket, 2014 veya üstü Opel Astra Sedan 1.4 Turbo(ki bu seçeneği lpg'li yapacağım.) Veya 2012-2013 Ford Focus Sedan dizel veya benzinli hangi motor şanzıman kombinesi iyi focus için bilmiyorum. Şimdilik aklıma yatan modeller böyle fakat sizlerin değerli önerilerinizi öğrenmek isterim.

Not : Bu aracı yedek olarak almayı düşünüyorum. Diğer aracım 2012 Citroen C5 1.6ehdi 115hp. Aractaki tek sorunum vites geçişleri ve bundan dolayı seri olmayışı. Az yakıt tüketiminin dezavantajı bu olsa gerek. O yüzden daha performanslı bir araç bakıyorum, bunu ise eşim ve kızım kullanacak umarım.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecynox -- 6 Eylül 2016; 4:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm

• Net. "MONDEO"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 kia ceed consept plus dizel otomatik. Sürüş keyfi ve konforu saydığın araçlardan iyi..

• Hb astra i30 ceed alın madem kız kullancakmış

• Exitus112 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası önerileriniz çok güzel teşekkür ederim fakat kafam daha da karıştı şimdi :( Mazda tasarım açısından daha hoşuma gitti şanzuman yorumları da daha iyi fakat. Legacy! 4x4 olması fiyat bandı da normal, dış tasarım dışında mantığa yatkın gibi duruyor. Ben ticaretci değilim zaten alıp 2 sene sonra elimden çıkarmayacağım. Subaru da XV modelini çok beğeniyorum ama bütçe dışı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

2013 kia ceed consept plus dizel otomatik. Sürüş keyfi ve konforu saydığın araçlardan iyi..

Öneriniz için teşekkür ederim pek incelemedigim bir araç kia ceed. Ama opel veya ford modellerinden daha konforlu bir sürüş sağlayacağından şüpheliyim. Hele ki 1.4 Astra Sedan Turbo tek kavrama olmasına rağmen o kadar pürüzsüz bir vites geçişi ve yol tutuşu sağlıyor ki gerçekten beğendim. Citroenin tek kavrama başarısı yanından gecemez. Kia'yı ise dediğim gibi bilmiyorum. Açıkçası şanzumanı zorlarım(dik yokuş yüklü vaziyette ki kullandığım yerler hep böyle) şanzıman konforu öncelikli tercihim

• Beyler 2011 veya üstü Opel Astra HB 1.6T 180hp hakkındaki görüşleriniz nedir ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.