< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
60.000 TL bandında araç önerisi ...
-
-
2003 civarı 3 kapı palio , en ekonomik bu olabilir gibi geldi bana...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mercedes alınabilir bu fiyatlara 72 model 200 serisi bence o fiyata klasik güzel bir araba yürüründe sorun yoksa alınır. 60 65 civarında.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-masrafsiz-accent-1020718050/detay
-
temiz R19 Europa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ustası bulunursa, motoru sağlamsa ve şasede çürüğü yoksa kesinlikle doğrusu bu. 123 kasa 200 dizel bulunabilir.
-
bende bu fiyat aralıgı araç bakıyorum...yukarda merso demişlerde o yaşta merso ile hayatta ugraşılmaz...
bekar ve uzun yol yoksa uno mantıklı gibi
eskorta bende baktımda bu arabaya pek cesaret edemiyorum :)
ben unolara bakıyorum arkadaşın dedigi gibi r19 lar var..skoda felicia panjursuz olanlar var panjurlu olanlar biraz pahalı...sonra lada samara var onunda içi çok eski vs :)
paliolar pahalı..ticari olan paliolar bir tık daha ucuz ama tek kapı ticari olduklarından fazla km vs ugraşılmaz gibi..
ben uno'yu mantıklı buldum gibi...ancak hangi motor iyi bilmiyorum ....enjeksiyonlumu yoksa karbüratör motormu iydir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 13 Haziran 2022; 0:29:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X