Şimdi Ara

60-65 bin tl c sınıfı otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız kardeşime bu fiyat aralığında otomatik c sınıfı ne önerirsiniz. kendisi a3 1.2 tfsi stonic beğenmiş
    buna alternatif ben hangi nedenle ne önereyim diye düşündüm ve sizlerden fikir almak istedim

• volvo c30
  • A3 kasa degistirmek uzere. C sinifi ve 65 bin:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: arificlek

volvo c30

sanırım otm. vites yok c30 da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

A3 kasa degistirmek uzere. C sinifi ve 65 bin:s

bende kasa değiştireceğini duydum ve bu fiyata daha iyi bir seçenek ne olabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: şavşat

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

A3 kasa degistirmek uzere. C sinifi ve 65 bin:s

bende kasa değiştireceğini duydum ve bu fiyata daha iyi bir seçenek ne olabilir diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    jetta dsg
    focus powershift
    c4 mcp
    i30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 15 Temmuz 2012; 23:00:25 >

• Otomatik mi bilmiyorum ama Chevrolet Cruze 2.0 Dizel 163 beygir o fiyatlarda bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisoneday

Otomatik mi bilmiyorum ama Chevrolet Cruze 2.0 Dizel 163 beygir o fiyatlarda bildiğim kadarıyla
    65 bine de C sınıfı araç alınır oldu ya, valla ne günlere kaldık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

jetta dsg
    focus powershift
    c4 mcp
    i30

araçsız kaldığı için hemen alınacak o nedenle jettayı uzun süre bekleyemeceğinden eledik mecburen
    hyundai i30 u marka olarak beğenmiyor
    focus powershift ve c4 mcp nin audi a3 den artıları varmıdır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

Otomatik mi bilmiyorum ama Chevrolet Cruze 2.0 Dizel 163 beygir o fiyatlarda bildiğim kadarıyla

1.6 hacimden büyük olmamalı malum vergisi çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

65 bine de C sınıfı araç alınır oldu ya, valla ne günlere kaldık..

2.0 ve üzeri vergiler böyle olunca ve ikinci elde büyük değer kaybına uğradığından devletin bu politikası nedeniyle malesef c sınıfı bu fiyatlara çıktı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

1.6 hacimden büyük olmamalı malum vergisi çok fazla

Doğru hocam, vergisini söylemeyi unuttum. Vergi için senelik 2200 lirayı elden çıkarmak gerektiğini söylüyorlardı
  • Sedan düşünür mūsūnūz bilmiyorum ama Civic onerebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec.dmn

Sedan düşünür mūsūnūz bilmiyorum ama Civic onerebilirim
    o fiyatlara 1.4 1.6 fındık motor araba alcağınıza aynı fiyata 2.0 163 HP 360nm Tork üreten dizel Chevrolet Cruze alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

civic benimde aklımda olan güzel bir seçenek aslında
    a3 1.2 tfsi stronic ten biraz fazla yakar klasik ama sorunsuz şanzımanından dolayı a3 yol tutuş konusunda da civic ten bayağı iyidir fiyat avantajı açısından iyi bir seçenek olabilir en az 10 bin tl fark vardır
  • Yol tutuş konusunda A3'ten çok fazla geri kalacağını düşünmüyorum. 51-52 bine çok dolu araçlar satıyorlar su an değerlendirmenizi tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

civic benimde aklımda olan güzel bir seçenek aslında
    a3 1.2 tfsi stronic ten biraz fazla yakar klasik ama sorunsuz şanzımanından dolayı a3 yol tutuş konusunda da civic ten bayağı iyidir fiyat avantajı açısından iyi bir seçenek olabilir en az 10 bin tl fark vardır

Alıntıları Göster
    60-65 bin ve c sınıfı aynı cümlede geçtiğini geçtim noluyo burda diye bakmaya geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfiasis -- 15 Temmuz 2012; 23:46:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elfiasis

60-65 bin ve c sınıfı aynı cümlede geçtiğini geçtim noluyo burda diye bakmaya geldim

a3 c sınıfı ve otm. donanımlı araçları bu fiyatlarda yoksa diğer c sınıflarının benzinli otm. olanları 45-50 , dizel otm. olanlarıda 55-65 aralığında yanılıyormuyum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elfiasis

a3 c sınıfı ve otm. donanımlı araçları bu fiyatlarda yoksa diğer c sınıflarının benzinli otm. olanları 45-50 , dizel otm. olanlarıda 55-65 aralığında yanılıyormuyum

Alıntıları Göster
    Komşu kızında var on numara araç:

BMW 116i - 3 Kapı Otomatik 1.6 136hp = 66.375TL

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.