Şimdi Ara

60 bin gerilemis :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler okul oncesi 2011 ve 2012 basari siralamalarini inceliyordum ygs 5 den aliyor neredeyse butun universitelerde 60 bin gerilemis ornegin gazi 2011 de 36 k ile alirken 2012 de 92k ile almis ben mi yanlis bakiyorum acaba bu dususun sebebi ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Liveat

Gencler okul oncesi 2011 ve 2012 basari siralamalarini inceliyordum ygs 5 den aliyor neredeyse butun universitelerde 60 bin gerilemis ornegin gazi 2011 de 36 k ile alirken 2012 de 92k ile almis ben mi yanlis bakiyorum acaba bu dususun sebebi ne

o siteyi atsana bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anildoganci

quote:

Orijinalden alıntı: Liveat

Gencler okul oncesi 2011 ve 2012 basari siralamalarini inceliyordum ygs 5 den aliyor neredeyse butun universitelerde 60 bin gerilemis ornegin gazi 2011 de 36 k ile alirken 2012 de 92k ile almis ben mi yanlis bakiyorum acaba bu dususun sebebi ne

o siteyi atsana bana

İnternetten bakmadim dershanenin verdigi kilavuzdan baktim

• öyle bir çok yer. tıp kontenjanları 5 artmış türkiye sırası 1 k aşağı düşmüş. çok ilginç gerçekten
  • Bazı bölümlerde de ileri çekilme var. Mesela Afyon kocatepe işletme(İ.Ö) 2011 de 301 k ile alırken 2012 de 273 k ile alıyor. Birde geçen sene sıralama tutuyordu genelde fakat puanlar yüksekti
  • Bende okul oncesine olan talep azaldi o yuzden dustu diye dusunmustum baska fikri olan var mi

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.