Şimdi Ara

60 netin üzerine çıkamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olmuyor beyler günlerce saatlerce çalışıyorum ama hep aynı konudan hep aynı sorularda yanlışlar yapıyorum bildiğim şeyi sınavda pratiğe dökemiyorum bazen, türkçede en az 50 dakika harcıyorum ne yapmam gerekiyor mezuna kalırsam çıldırırım kalmamam gerekiyor neler yapmalıyım 100 net yeterli benim için dershanede daha fen konuları bitmedi biten konulardan da fazla soru kaçırmıyorum matematikte de pek sorunum yok sadece problemler konusu biraz zorluyor onuda yapıyor gibiyim ama hiç tatmin olmadım önelerileriniz neler ?

• ya çalışmıyorsun kendini kandırıyorsun ya yanlış çalışıyorsun ya da kafan çalışmıyor düşün taşın hangisi olduğunun farkına ver ve o doğrultu da bi karar ver biz buradan yardımcı olamayız sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malitgrl33

ya çalışmıyorsun kendini kandırıyorsun ya yanlış çalışıyorsun ya da kafan çalışmıyor düşün taşın hangisi olduğunun farkına ver ve o doğrultu da bi karar ver biz buradan yardımcı olamayız sana.

abi çok büyük bi çözüm sundun ya eyvallah,kafamın çalışmadığına karar verdim
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    dostum rehnerlikçine danış buradan alacağın iyi dileklerin sana faydası olmaz ben realist davranıyorum amacım seni bozmak değil vakit kaybetme buralarda.

• bende öyleydim. Planlı programlı çalış hocam yazın 270 lerde geziyodum şimdi 300 310 civarı.Günde 200 paragraf çözüyorum rekorum 28 dkda 40 soru. sizede tavsiye ederim.Dershaneye gidiyorsanız hocanızdan rica ediniz paragraf ödevi versin.
  • Bende niye ösym'yi trolleyelim diye başlık açtı diyorum

• Kardesim 60 netin üzerine çıkamıyorum diyorsun, 100 net yapmam yeterli diyorsun.s
    Küçük küçük hedeflerle ilerlemelisin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu saatten sonra konu eksiğin fazla değilse netlerin pek yükselmez. Mezuna hazırla kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Bu saatten sonra konu eksiğin fazla değilse netlerin pek yükselmez. Mezuna hazırla kendini.

konu eksiği varsa 100 ü görür yoksa ben karışamam
  • Konuları bitirmis biri 60dan en fazla 70-75e cıkarır. Konu eksikleri fazla olmadıgı halde 60sa en fazla 80-85 olur, memlekette ağrıda muhendislik okuyacak insanlara da ihtiyac var, bosuna acmadılar o bolumleri

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik tinerci -- 23 Kasım 2014; 14:25:20 >
  • Sanırım ezberden çözüyorsun soruları
  • Ben senenin başında 33 netle başladım, en son denemem 70.

Not :Meslek liseliyim ve staja gidiyorum.yapılmıcak bişey değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.