Şimdi Ara

açlık kan şekerimi 100 ün altına düşüremiyorum. 100 normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 ay önce şeker hastası olduğum belirlendi. şekerim 276 cıkmıştı. yogun bir şeker hastalığı tedavisine başladık. ilaç alıyorum sağlıklı besleniyorum şekeri ve tatlıyı hayatımdan tamamen cıkarttım. günde 15 bin adım yogun tempo yürüyüş yapıyorum. değerlerim cok hızlı düştü. en son gazide bir doktora en son değerlerimi gösterdim süper gidiyorsun. böyle gidersen şeker haplarını keseriz dedi. ama 100 altına düşmek istedim. bazı insanların 88 90 larda geziyormuş (şeker hastası olmayan) benim yaşım 41 . belkide yaşımın gereği bukadar düşüyordur diye düşünüyorum. fkirleriniz önemli.

• Yaşa ve kilonuza göre değişir hocam, 100 iyi sizin için

açlık kan şekerimi 100 ün altına düşüremiyorum. 100 normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 20 Haziran 2023; 8:29:13 >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

bi gif koymayı öğrenemedi.

• açlık kanşekeri normal değeri 70-105 dir. Bizim gibi 40 yaş üstü erkekler için 95 normal değerdir.

bu arada ben Bende Yüksek tansiyon hastasıyım.

edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 17 Ağustos 2023; 6:37:46 >
  • SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

hocam ben 80 lere kadar düşürdüm. sonunda yendim sayılır şekeri. 3 aydır bu şekilde nasıl yaptım diye sorarsan sabah akşam yürüyüş hocam. sabah 1 saat aksam 1 saat hafif tempolu yürüyüş. günde 800 kalori yakarak yürüyüş yapıyorum. şiddetle tavsiye ediyorum. ne haplar ne sağlıklı beslenme. en büyük ilaç spor.canına okuyor şekerin ve tansiyonun.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bilgi için 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.