Şimdi Ara

Yüzde 39 yağ oranım var ve zor nefes alıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu anda tam olarak 151 kiloyum ve sabaha doğru, tuvalet ile beraber 150'ye düşerim. O da en az. 149.5 kg falan geliyorum sabahları.

Her neyse, şöyle bir ölçümüm var; (Ölçüm ayakkabısız ama kıyafetli)

Yüzde 39 yağ oranım var ve zor nefes alıyorum.

Görünen yağ oranı %39.3 ama şu anda %39 civarıdır dersek, muhtemelen yanılmış olmam.

Belki komik gelecek ama bu oranı yüzde 10 civarına, hatta birazcık altına çekmek istiyorum. Su miktarımın normal bir insana göre eser miktarda olduğunu öğrendim. Bu da kötü tabii. 93 kg kadar yağsız ağırlığım mevcut. Bu miktar yağ yakıcılar ve protein takviyesiyle muhtemelen en fazla 90 kg'a kadar düşer. Tabii ki kilo vermem durumunda. Bu durumda 100 kg olmam fazlasıyla yetecektir.

Peki 50 kg vermek ve bunun en az 45 kilosunun yağ olması mümkün ama ben irade gösterebilecek miyim? Bekleyip, göreceğiz.

Not: Bu konu tavsiye isteme konusu değildir. 7 yıldır benzer kilolardayım ve artık gına geldi. 2 sene içinde belki bir şeyler değişir, 2 sene içinde işe de başlamış olacağım muhtemelen. O yüzden bu 40 yağ oranlı vücuttan derhal kurtulmam lazım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmWrestler -- 15 Haziran 2016; 3:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya kardeşim yapman gereken basit.
    DİET.Bu kadar herhangi bir hastalığın yoksa hızlı bir biçimde kilo verirsin ha tabi body yapmassan 5 kg merdiven + 5 kg dambılı zor kaldırırsın.
    Bak kardeşim eski bir videona baktım ne güzel saçların uzunmuş böyle evde kala kala kilo almakla kendine ediyorsun buradakilere malzeme veriyorsun utanmadan başlık açıp ,iğrenç resimlerini atıp egonu tatmin ediyorsun.Ee sonra maskara oldum olursun tabi kendine değer vermeyen başkasından mı bulacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

Ya kardeşim yapman gereken basit.
    DİET.Bu kadar herhangi bir hastalığın yoksa hızlı bir biçimde kilo verirsin ha tabi body yapmassan 5 kg merdiven + 5 kg dambılı zor kaldırırsın.
    Bak kardeşim eski bir videona baktım ne güzel saçların uzunmuş böyle evde kala kala kilo almakla kendine ediyorsun buradakilere malzeme veriyorsun utanmadan başlık açıp ,iğrenç resimlerini atıp egonu tatmin ediyorsun.Ee sonra maskara oldum olursun tabi kendine değer vermeyen başkasından mı bulacak ?

Videolar yoğun bir şekilde tarafımdan kaldırılıyor ve 1 seneye kadar hepsi bitecek. Belirtmek isterim ki, 50 kg dumbbell ile hileli curl yapmışlığım var. (El bel hizasından, kafama kadar yükseliyor, aynı biceps curl şeklinde ama belden destek alıyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya moruk sen ne değişik bir adamsın ağırlık kaldırmanın bir önemi yok git kilo ver hala power kafasındasın.Komik olan işsizlikten yapman bir amacıbda yok yani ☺

• Bunlar protein tozlarım, zira protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor. Aynı zamanda yağ yakıcılarım da var. Protein tozu da yağ yakma etkili. 57 kg yağ var. Yağsız ağırlık 93 kg denebilir. Doktor ölçümü. Saf kas 53 kg, ki oran olarak yine fazla. Saf kemik 18 kg, oran olarak muazzam. 1 saate bunların da SS'i gelecek.

http://i.hizliresim.com/NEOpbg.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmWrestler -- 17 Haziran 2016; 16:11:30 >
  • 2 gün yemek yemeyecek (Bugün dahil) ve Start versiyonunu kullanacağım. Sonra, Start versiyonu bitecek ve 1 aya kadar Basic versiyonunu kullanacağım. Tabii bu süreçte her sabah yürüyüş ve el halterimle her gün, her biri 25+25 tekrardan 3 setten, 3 farklı hareket yapacağım.

Söz verdiğim resim;

http://i.hizliresim.com/PMO0Z7.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: ArmWrestler

2 gün yemek yemeyecek (Bugün dahil) ve Start versiyonunu kullanacağım. Sonra, Start versiyonu bitecek ve 1 aya kadar Basic versiyonunu kullanacağım. Tabii bu süreçte her sabah yürüyüş ve el halterimle her gün, her biri 25+25 tekrardan 3 setten, 3 farklı hareket yapacağım.

Söz verdiğim resim;

http://i.hizliresim.com/PMO0Z7.jpg
    oley be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 boya 75 kilo çok mudur
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sabah 149 kg oldum ve yarın en az 148 kg'a düşeceğim. 1 ay içinde de 140 kg olmayı diliyorum. Ondan sonraki 8-9 ayda da 40, en fazla 50 kg daha vereceğim. Geri kalan bir yılda da definasyon çalışacağım.

http://i.hizliresim.com/7vyrdY.jpg

Not: Bugün de yemek yemiyorum, sadece toz.

• quote:

Bu sabah 149 kg oldum ve yarın en az 148 kg'a düşeceğim. 1 ay içinde de 140 kg olmayı diliyorum. Ondan sonraki 8-9 ayda da 40, en fazla 50 kg daha vereceğim. Geri kalan bir yılda da definasyon çalışacağım.

http://i.hizliresim.com/7vyrdY.jpg

Not: Bugün de yemek yemiyorum, sadece toz.

Knk onun yerine oruç tut sevap kazan su falanda içmezsin daha hızlı ölürsün belki.
    Günlük su ihtiyacın kilo vermene engel olacak.

• 148 oldum, bugün yemek yemediğim son gün. Yarından itibaren ve 6 ay boyunca tek öğün yiyeceğim. Ondan sonra azar azar 3 öğün, ömür boyunca. Tabii ömür boyunca yürüyüş var ve en az 10 yıl powerlifting ve bilek güreşi. Tüm bu sürece günde 2 öğün protein tozu dahil.

http://i.hizliresim.com/WYGlyL.jpg

• Yemek yemeden sadece var olan kası eritirsin. Tartı ustundeki kilon düşer lakin görüntü daha kötü bir hal alır. Profesyonel destek almalisin. Protein tozu vs. Almana gerek yok bu kadar kiloyi sekiz ayda almadin. Sekiz ayda da vermeye çalışma.
    Ekmeği kes. Günde en az 5 Oğun azar azar yemek ye. Günde yarım saat yürüyüş başlangıç için ideal. Abur cubur makarna vs. Kesinlikle yeme. Gunluk tartılma. Haftada bir tartil. Dediklerimi yaparsan haftada 1-1.5 kg rahat verirsin. Her şeyden önemlisi kilo vermeye değil sağlıklı yasama odaklan. Şimdiden çıktığin yolda sana başarılar diliyorum.
    Kendini fazla kasma. Diyetten ve spordan sıkılır birakirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PimpMyRide

Yemek yemeden sadece var olan kası eritirsin. Tartı ustundeki kilon düşer lakin görüntü daha kötü bir hal alır. Profesyonel destek almalisin. Protein tozu vs. Almana gerek yok bu kadar kiloyi sekiz ayda almadin. Sekiz ayda da vermeye çalışma.
    Ekmeği kes. Günde en az 5 Oğun azar azar yemek ye. Günde yarım saat yürüyüş başlangıç için ideal. Abur cubur makarna vs. Kesinlikle yeme. Gunluk tartılma. Haftada bir tartil. Dediklerimi yaparsan haftada 1-1.5 kg rahat verirsin. Her şeyden önemlisi kilo vermeye değil sağlıklı yasama odaklan. Şimdiden çıktığin yolda sana başarılar diliyorum.

Sözlerinizin her kelimesini ciddiye alıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PimpMyRide

Yemek yemeden sadece var olan kası eritirsin. Tartı ustundeki kilon düşer lakin görüntü daha kötü bir hal alır. Profesyonel destek almalisin. Protein tozu vs. Almana gerek yok bu kadar kiloyi sekiz ayda almadin. Sekiz ayda da vermeye çalışma.

Sözlerinizin her kelimesini ciddiye alıyorum.

Alıntıları Göster
    abicim potansiyelin varsa buna inanıyorsun anladığım kadarıyla. ancak ne istediğini anlayamadım ? sadece başından geçenleri anlatıp duruyorsun. hocam bunu da seni yadırgamak için söylemiyorum, benim de psikolojik rahatsızlıklarım olduğu için seni anlayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie PG -- 19 Haziran 2016; 10:39:08 >

• Protein tozu o bu çok sagliksiz urunler ,gunde 2500 kaolri ihtiyacin varken 1000 kalori alirsan gunde 1 saat oldu yurudunude haftada kendim2 kilo ayda 10 kilo yılda 50-60 kilo ayda verirsin ama azim bende 86 kilodan 70 kiloya düştüm rejim yaparak 3 ayda çok rahatladim boy 1.80 tabiki

• 50 kilo verip bunun 45 kilosunun yağ olacağını düşünmek bile başlı başına hiçbir şey bilmediğini gösteriyor. Vücudunu ketosise sokacaksın haberin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

50 kilo verip bunun 45 kilosunun yağ olacağını düşünmek bile başlı başına hiçbir şey bilmediğini gösteriyor. Vücudunu ketosise sokacaksın haberin yok

100 kg olmak da yetmeyecektir o zaman ama 90 kg'ın aşağısına düşmemeye çalışacağım.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereon Rath -- 19 Haziran 2016; 20:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher 2

Vay, 300 kilodan düşmeye başlamış ve bence ideal kilosuna tam anlamıyla ulaşacak.

İnanmak güç, bence neredeyse imkansız olanı başarmış. Kendisine helal olsun diyorum. Darısı başıma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hesher 2

Vay, 300 kilodan düşmeye başlamış ve bence ideal kilosuna tam anlamıyla ulaşacak.

İnanmak güç, bence neredeyse imkansız olanı başarmış. Kendisine helal olsun diyorum. Darısı başıma.

Alıntıları Göster
    Hic bir sey imkansiz degil en dusuk kaloride diet yap proteinli beslen ve surekli cardio yap yapabiliosan hit yapamiyorsan uzun yuruyusler flan emin ol 4-5 ay a ciddi farki gorursun

• En düşük kaloride diet yap diye bişey yok...

Kardeş burdaki cahil yorumlara göre hareket edersen hayatınla oynarsın ona göre

Bu işler ciddi işlerdir..az yerim kilo veririmle olmuyor...

Az yersen kasların erir temel vücut işlev hızın (gevurcası bazal metobolizma ) düşer..dinlenik halde harcadığın enerji ve hayati işlevler için gereken enerji ...bu enerji 800-1200 kalori arasında biseydir...bundan daha düşük kalori alırsan hayatınla oynamış olursun

Daha ilerki safhada ise kalp kasların erir ...kalp krizi geçirip ölürsün

Fikret kuşhan mıdır nedir bi adam var onun zayıflama kampında bi kız bu sebepten öldü

Protein tozunu bırak karaciğer ve böbreğini bozarsın..

O tozlar terminatör gibi adamlar için şu safhada ihtiyacın yok

Proteinden önce mineralleri düzgün almaya bak

Yazacak çok şey var aslında da sen önce ciddi bi beslenme bilgisi edin gerekirse bi diyetisyenle görüş

Yalnız düzgün diyetisyen sayısı çok az

Diyet diye bişey yoktur her besinin ölçüsü ve zamanı vardır.

Kibrit kutusu peynir diye başlayan diyet listesi verenlerle bu iş olmaz

Boy yaş kilona göre günlük kalori miktarın hesaplanır..

Buna denk alırsan aynı kiloda kalırsın 500 700 arası eksik alarak üstüne spor yaparak kilo verebilirsin...

Günlük alman gereken protein yağ karbonhidrat değerlerini öğrenemem lazım

Bunun yanında ekstra destekleyici unsurları kullanman lazım

Mesela
    Spora başlamadan 2 saat önce yemeği kesmek
    15 dk önce kahve içmek ...nescafe olmaz
    Koşuların 45 ek yı geçmemesini sağlamak
    Karnitin yeşilçay elma sirkesi balık yağı yoğurt yulaf gibi besinleri sürekli almak

Günlük vücudun mineral vitamin ihtiyacını tam karşılamak

Sabit ve düşük hızdaki koşulardan sonra değişen zamanlı (interval) koşulara geçmek (en az 4-6 aylık koşu altyapısı gerektirir)

Saat 5ten sonra karbonhidrat almamak

Meyveleri öğlen tüketmek o da sınırlı olacak şekilde

Yüksek miktarda kalsiyum almak günlük 1200 1500 mg

Ve vs vs uzar gider böyle :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 20 Haziran 2016; 2:45:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.