arkadaşlar bi konuda çelişkiye düştüm EDENADA LVL 57 bir okçu charım var . 59 da charı burakıp andream de np mi kasayım yoksa lvl kasmaya dewam mı edeyim bunu soracaktım sizce hangisi
cevap yok mu yawww ?
İtemin iyiyse tabii ki Andream'da Np kas.
ben buna anca lol derim 59 da olsan bile ardreamde takıldığın için herkes noob gözüyle bakar en azından 62 olman şart ayrıca ardreamde gelen np den ne hayır çıkar orada kasılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: iskeletbons
ben buna anca lol derim 59 da olsan bile ardreamde takıldığın için herkes noob gözüyle bakar en azından 62 olman şart ayrıca ardreamde gelen np den ne hayır çıkar orada kasılmaz
bence yanlış düşünüyosun 59 lwl adamın orda takılmasınada noob denmez itemleri iise ardreamda ii np kasılır hemde nehayır çıkar
hayır kardes kasma en fazla atıcagın 1 lvl 61 olunca exp katlancak ve 132 m olcak yani bu sana su adna 260 m gibi bişi cz de bişi yapamazsın arada sansına adam almak dısında orda eşit sartalrda kesil kes kesil kes oyle yap harbi diyom lvl kascagına para kas ne bilem +8 shard al oyle düşün 0000000 video çek bizde izleyelim cz için bu en azından 1 yılını alır
Ben olsam 60 olur masterımı acarım ve 59 dusup ardreamda kasarım
60 olup düşünce girilmiyo yanılmıyosam !!!
quote:
Orjinalden alıntı: yigitturk87
60 olup düşünce girilmiyo yanılmıyosam !!!
hmm
suan charım 59 olsa 64e hayatta kasmazdım deli misn yaa bi de lvl ile mi ugrascan bence ardream çok müthiş bi fırsat okul açılmasa olympiada yeniden bi char kasıp 59da bırakırdım ve full ardream yapardım ztn itemler var en azından adam gibi zevk alırdım
MİLLET 80E KASAR BİZ NOOBDA TAKILIRIZ
quote:
Orjinalden alıntı: yigitturk87
arkadaşlar bi konuda çelişkiye düştüm EDENADA LVL 57 bir okçu charım var . 59 da charı burakıp andream de np mi kasayım yoksa lvl kasmaya dewam mı edeyim bunu soracaktım sizce hangisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme