Şimdi Ara

60 TL(kargo ücretsiz) Preo My Sound MS25 Kablosuz Kulakiçi Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60 TL(kargo ücretsiz) Preo My Sound MS25 Kablosuz Kulakiçi Kulaklık
    GittiGidiyor
    Preo My Sound Ms25 Kablosuz Kulakiçi Kulaklık - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/preo-my-sound-ms25-kablosuz-kulakici-kulaklik-466530952

20/10 indirim çekiyle daha da uyguna alabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-12196

• acaba motosiklette kullanımı nasıl olur? kaskta rahatsız eder mi? rüzgardan dolayı sesim karşıya net gider mi? kafamda deli sorular hocam emeğinize sağlık Allah razı olsun
  • Kütük gibi duruyor kulakta, sesi kötü. İlla airpods kalmak isterseniz kaliteli cakmalar 60-70 civarında. Birebir aynısı 40 lira civarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa dan aldık bundan arkadaşlarla 70 liraya. Tam bir pişmanlık 1 saat şarjı ancak gdiyor aldigima çok pişman olmuştum. Düşünerek alın. Bir iki kez ancak şarj ediyor içindeki bu fiayati haketmiyor bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Kütük gibi duruyor kulakta, sesi kötü. İlla airpods kalmak isterseniz kaliteli cakmalar 60-70 civarında. Birebir aynısı 40 lira civarında.
    Şu boyuna asmalılardan ne önerirsin peki sesi iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Şu boyuna asmalılardan ne önerirsin peki sesi iyi

Alıntıları Göster
    Boyuna asmadan kastınız Samsung Level U tarzındakiler mi?
  • crona C kullanıcısına yanıt
    Motosiklette her türlü kulaklık rahatsız ediyor. Dahili interkom bluetooth sistemli kask tavsiye ederim. Kaliteli bir kaskınız varsa da interkom çözümü iyi olacaktır. Origine tavsiyemdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Preo'dan uzak durun arkadaşlar bedava verseler almayın.
  • quote:

Kütük gibi duruyor kulakta, sesi kötü. İlla airpods kalmak isterseniz kaliteli cakmalar 60-70 civarında. Birebir aynısı 40 lira civarında.
    ben o çakmalardan birine 58₺ ödedim
    ses konusunda beklentim yoktu zaten
    şarjının tam bir buçuk saat gitmesi beni tatmin etti

• Oğluma baş üstü kablosuz kulaklık aldım öğlen ve akşama kalmadan bluetooth çalışmaz oldu. Kimseye tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kustumize

Motosiklette her türlü kulaklık rahatsız ediyor. Dahili interkom bluetooth sistemli kask tavsiye ederim. Kaliteli bir kaskınız varsa da interkom çözümü iyi olacaktır. Origine tavsiyemdir.
    Dahili interkomu olan kasklarda haliyle batarya da içerde ne kadar güvenli pek emin olamıyorum açıkçası. Harici olan kırılıp gider kaza anında daha iyi sanırım, zaten interkom fiyatlari da aldı başını gitti ya işte böyle alternatif arıyorum. Shoei kullanıyorum şuan dediğiniz markayı ilk defa duydum. Araştıracağım bilgi için teşekkürler

• quote:

Boyuna asmadan kastınız Samsung Level U tarzındakiler mi?

Alıntıları Göster
    Evet hocam. Ya da şöyle

• crona C kullanıcısına yanıt
    Ben origine dakar kullanıyorum oldukça memnunum. Ses kalitesi, yüksekliği, pil ömrü çok iyi. Kask orta alt seviye bir kask. LS2 kalitesinde. Harici interkom çözümleri aşırı pahalı.
    urun.n11.com
    Orıgıne Gladıatore Dakar Bluetooth - n11.com
    https://urun.n11.com/kask/origine-gladiatore-dakar-bluetooth-P319811468

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kustumize -- 18 Ağustos 2019; 0:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kustumize

Ben origine dakar kullanıyorum oldukça memnunum. Ses kalitesi, yüksekliği, pil ömrü çok iyi. Kask orta alt seviye bir kask. LS2 kalitesinde. Harici interkom çözümleri aşırı pahalı.
    https://urun.n11.com/kask/origine-gladiatore-dakar-bluetooth-P319811468
    Kesinlikle tavsiyenizi dikkate alacağım. Allah kaza bela vermesin

• Bu tipe sahip uygun fiyatlı bi kulaklık yok mu acaba? Xiaomi airdots pro var ama daha uygun şöyle 200 liraya bişey bulunabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 19 Ağustos 2019; 19:32:41 >
  • quote:

Hocam 100 liraya kadar kulak içi kulaklık önerisi verebilir misiniz ?

• ben de bu ürünü kullanıyorum uzun süredir indirime girince bir tane de yedek aldım.
    gg teknosa mağazasında da 17 tl(kargo ücretsiz)
    mağazada 24 tl etiketi var (indirimli hali) ama kasada 17 tl çıkıyor bilginize

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    hocam birebir aynı replikasını nereden bulabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

hocam birebir aynı replikasını nereden bulabiliriz?
    Bu ürünün aynısı i7s diye geçiyor. Birebir kopyası i11

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.