Şimdi Ara

60 Yaşında Adama Saldıran ahlaksızlar (edit) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
14.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı şeylerin adabı vardır, karşıdaki aşırı hatalı olsa dahi sakin kalınmaya çalışılır. Karşıdaki araçta adamın yanında eşi kadın varsa uzatılmaz, karşıdaki sürücü yaşlıysa uzatılmaz. Herşeyin bir yolu yordamı var tek kişi olsa dahi 60 yaşında adamla fiziki kavgaya girmemesi gerekirken birde 4 tane dağ ayısı ne desem şaşırıyorum!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam haberlerde 4 kişi bi hatuna dalmış.. Bu normal kalıyor yanında.
    La çivisi çıktı memleketin.
  • size bazı şeyler şaka geliyor adama çeneden sağlam bir tane atarsın bayılır düşerken kafasını yere vurur ölür sonra dersin ki ben ne yaptım..
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    hocam bunlar eskide kaldı artık kimse yola yordama bakmıyor geçen avm otoparkında 3 tane velet kafayı yapmış yanında karısı küçük çocuğu olan adama salça oluyor sakinleştirdikten sonra sordum neydi sıkıntı diye kapıyı açarken bu veletlerin arabasının kapısına hafifçe vurmuş bunlarda sen benim arabama nasıl vurursun diye az daha adamı döveceklerdi
  • Babaniz inmekle hata yapmis esas yapmasi gereken bu dag ayilarinin uzerine surup beyninin pekmezini asfalta yapistirmak olmaliydi.

60 yasinda adama saldirabilecek tiynette birisi yasamayi haketmiyor.

Sen de birdaha bu konuyu acma babana uzulmesin hatirladikca. hicbir sey yapamazsiniz ulke teksasa donmus iceri girse bile hava degisimi yapip cikiyorlar.

• Yen'i Türkiye'ye hoşgeldiniz.Diyecek çok şey var ama sanki yapacak çok şey yok;çok geçmiş olsun.O hattori hanzolar da elbet bu kafayla bi yerde .oka yan basarlar Emin'im üzmeyin kendinizi değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Açıkçası her zaman dediğim şeyi diyeceğim; bu tür konularda kesinlikle hak, adalet beklentisi içinde olmayın. Kendi adaletinizi sağlamak adına araçlarınızda "birtakım" nesneler bulundurun. Böylece bu tür sorunlarda çomar sürülerini rahatça itlaf, bertaraf edebilirsiniz. Geçmiş olsun.
  • Güvenlik kamerası görüntülerini bulun. Arabayı tanıyın. Plakasını alıp adresini öğrenin.

Arabaya benzin döküp yakın. Böyle bir konuda adaleti meşgul etmeyin. Adamlar çok adaleti sağladıkları için yoruluyorlar. Yazıktır adalet sistemimize üzmeyin onları.

• geçmiş olsun 4 tane barzo için sıkma canını. onların şerefsizliğine üzülme. delikanlı olsalar amcayı gördükleri zaman dururlardı. yanında eşi çocuğu olana , yaşlı olana karışılmaz. adam bana saldırsa bile vurmam kaçmaya çalışırım bir şekilde.. bizim sözde delikanlılar 10 kişi dalarlar. sıkma canını. gidip şikayetçi olun.
  • Bunlar gençliğin şu anki hali, birde onlardan sonra gelecek olanları düşünün. Eskidenmiş o saygı, hoşgörü şimdi herşey çıkar.
    Geçmiş olsun.
  • biz çocukken teke tek kavga ederdik o yaşta o seviyede bile yere düşen bırakılırdı vurulmazdı.çok ahlaksız manevi dünyadan uzak bi nesil yetişiyor.galiba son kaliteli gençliktik
  • geçmiş olsun
    gazi engelli kadın yaşli demeden herkese saldırıyorlar
    kimsenin kimseye tahammüllü kalmadı
    yeni türkiye de dindar nesil kindar nesile doğru gidiyor
    eskiden de oluyordu ama medya ve internet bu kadar yoğun kullanilmadiğindan göremiyorduk belkide
    herkesin cebinde bir ilbaşkanı bir ilçe başkanı karti yeri geliyor polise bile sürdürrüm seni diye kafa tutabiliyorlar

gerçekten tahammülsüz bir topluluk olduk yan baktın solladin sinyal vermeden önüme kırdın selektöryaptin yol istedin
    bu ego ile kendimizi beğenmişlikle allah sonumuz hayretsin
  • Geçenler de iş yerine gidiyorduk. Servis araci gibi buyuk araç. Bi 10 kişi vardik. Ama en önde patronun kizi ve bi abimiz vardi. Eleman bayan falan gorunce önde bagirmaya basladi camdan. Cek lan saga falan. Tabi garibim bizleri gormedi arkada. Baktik o da 3 kisi falan. Bizim soforde hic bir sey demedi cekiyordu saga. Bizi gorunce tuydu eleman.

Erkeklik yapip, cek lan saga diyen eleman ortadan kayboldu :)

Babaniza gecmis olsun. Elbet vakti zamani gelince bedelini oderler. Yazik gunah. İnsanlik kalmamis

• Vakit kaybetmeden direk darp raporu alın donuna kadar alırsınız. Bir tanıdığı mı böyle dövdüler ama onu resmen hastanelik etmişler di. Bilmiyorum sebebi neydi. Mahkemeye verdi 4 kişiden 73 bin tl tazminat aldı.

• Gerekli yerlere başvurun SESSİZ KALMAYIN! SESSİZ KALMAK EN BÜYÜK SUÇTUR HAKKINIZI ARAYIN!

• Karşı tarafın çıldırma sebebi nedir ?
  • self.uskuc kullanıcısına yanıt
    hocam kisas a kisas diye bir durum var, Allah korusun benim anne yada babam'a olacak arar bulur aynısını yaparım.

kim olduklarının da bir önemi yok
  • Bu ülkede yapanın yanına kar kaldığı için fazla bir şey beklemeyin.
    Hatta siz bile suçlanıp ceza alabilirsiniz böyle bir ülke burası artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: normal human

Geçmiş olsun. Bu olaylar bizim araba bir ön kamera takma düşüncemi körüklüyor.

geç kaldığınız kabahat
    dün çinden sipariş geçtiğim 3 lensli full hd araç kamerasını teslim aldım ve sadece 145 tl

https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-1-msj-hep-guncel-2-kanal-mini-0906-kamera-incelemesi-geldi--74988670-1265#131577490

• Hadi diyelim 4 kisi 1 yasli adami dovuyor orda kimse yokmu ki bunu durduracak.

Bu kadar bencil vurdumduymaz gamsiz ne zaman olduk.

Korkmayin her gordugunuz dhkpc li veya pekaka lı degil.

Normal turk insani.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.