< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self.uskuc -- 27 Şubat 2018; 22:53:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi self.uskuc -- 27 Şubat 2018; 22:53:56 > |
Darp raporu alın. Etrafta da güvenlik kamerası vs varsa bulurlar. Sürünsünler şerefsizler.
|
oha ya, vay adi şerefsizler, kimse müdahale etmemiş mı?
amerikadaki gibi serbest olacak silahlar, çünkü polis yakalasa bunları savcı serbest bırakıyor |
Mobese veya güvenlik kamerası varsa şikayetçi olabilirsiniz onun haricinde pek birşey çıkmaz, geçmiş olsun babanıza.
|
yaşlılara trafikte tolerans göstermemiz lazım sonuçta onların refleksleri dikkatleri bizim kadar iyi değil bi yaştan sonra köreliyor
|
İlk vuranın babası olmadığı belli yazışmalardan. Zaten aklı olan adam 4 kişinin olduğu arabaya gidip de birine saldırmaz. Ancak, ilk vuran baba olsaydı, siz haklısınız. Ancak ben gene de ağız yüz kıracak kadar dalmazdım. 60 yaşında adamdır. Elimde kalır. Adam bana vurduysa "seni indiririm dayı" fikrini verecek kadar hırpalar bırakırdım. Yere yatırıp tekmelemezdim yani.
-------------- Bu arada ota boka arabadan inip dayılananların aklında olsun. Ben arabadan inmem. İnen barzoyu da sallamam. Camımı falan yumruklarsa, kırarım direksiyonu. Gerekirse o barzoyu da araba ile ittiririm, gerekirse ayna ile adama da vururum. Gerekirse barzonun arabasını da biçerim. Arabayı köşeye ittire ittire çıkabilecek yer açabileceksem açarım. O arada barzonun arabası pestil olursa umurumda bile olmaz. Daha önce yaptım, oradan biliyorum. Bir maganda küfrederek camımı yumrukluyordu. Önce arabamla adamı ittirdim, sonra geçebilmek için aynasına aynamı vurup, ön çamurluğunda tamponumla boylu boyunca iz bırakıp uzayıp gittim. Manevra yaparken öndeki masum aracın tamponuna da sağımı sürttüm. Ancak geçerken, o aracın sahibine özür dileyen el yapıp, arkamda kalmış olan barzoyu gösterdim: "Bu da böyle işte, bu salak yüzünden oldu, kusura bakma." dercesine. Adam gülerek el etti bana. Uzadım gittim. Araçta kamera var. İlk karakola çekerim. "Can güvenliği korkusu ile kaza yerini terk" derim. Bir de üzerine şikayetçi olurum. Barzo arabamı tekmeler, beni dışarı çıkarmaya çalışırken kamera görüntüleri de var. Temiz... Hem arabasını biçerim, hem gene barzo uğraşır. Elimde karakol tutanağı olduğu için aracının hasarını da benden kolayına isteyemez. Onun için de ayrı davalık oluruz. Uğraşır durur. Ben bir tampon boyası, bir ayna tamiri ile taş çatlasın 250TL'ye çıkarım işin içinden. Tek fiske vurmadan yerden yere vururlar, dayak yemekten beter ederler adamı. Aklında olsun. Elinden bacağından önce beynini kullanacaksın. Beyninden büyük silahın yok. Bizler goril değiliz. Yumrukla indirmiyoruz artık. Bir düğmeye basıyorsun. Drone bomba yağdırıyor. İnsanın en büyük silahı beyni. Kullanın bence... Kullanmayan çok dayak yer, kullanmayanı çok ezerler. |
Kavganın raconunda 1 e 5 dalmak yok, yaşlı adamı yere yatırıp 4 kişi hırpalamak neymiş.bu işin raconu 1 e 1 dövüşülür, onda da yere düşene vurulmaz ki ihtiyara yaptıklarına bak.
Bu işin peşine düşün hocam, iyi ceza alacaklar. |
Bence babana de ki
Eger bugun sen gidip sikayetci olmazsan yarin baskasina da yaparlar o da ugrasmaz ise baskasina da yaparlar. Darp raporu alirsan 3-4 masumun canini daha kurtaracaksin de 1-2 siyasi politik çete kurmuslar tarzi savunma da eklesin baban yatarlar guzelce |
Vakit kaybetmeden doğru direk hastaneye gidin. İşgörmezlik raporu ( darp raporu ) zaten adli giriş olacağı için dava açılacaktır. İnşallah en kısa zamanda çözüme ulaşır. Büyük geçmiş olsun.
|
ve böylece haysiyetinizi ve şerefinizi yaşlı birini döverek korumuş olacaksınız.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 25 Şubat 2018; 7:14:1 > |