Şimdi Ara

60 Yaşında Adama Saldıran ahlaksızlar (edit) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
14.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baban plakasini aldi ise, canini okursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önce de 4 kişi bize giricekti babamla amcam kötü bi tecrübe yaşattı onlara :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam olan insan kendinden güçsüze saldırmaz zaten

dengiylede kavga etse 1-2 vurur çekilirsin namus davası gibi öldüresiyle dalmak nedir

• Aynısı bi arkadaşımın başına geldi, bu devlette yasalar kanunlar davalar bu şerefsizlerden yana dostum, 2 yıl olmak üzere görüntü ve şahit olduğu halde hala dava sürüyor. Neymiş ayağı kırıkmış anasını yolluyor, bi davaya bitanesi gelmiyor. Kafalarına göre. Polis yakalama kararı çıkarıyor yine dava uzuyor. Komik içler acısı

• onların delikanlılığı budur babası yaşındaki adamlaram artislik yapmak birgün manyağın tekine denk gelirler çeker vurur akılları başlarına gelir
  • Hocam Hakim karşısına gelirlerse(ki mümkün) hâkim ağır bir ceza verecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 yaşındaki adama vursan ne yazar. Adam mı bunlar... Polise gidin şikayetçi olun diyecem de Mahkeme 2 sene sürer bir suçları varsa 1000 lira para cezası alırlar yoksa da hiçbir ceza almazlar

• Arkadaşım lütfen babanı ikna et ve şikayetçi olun. Rapor alın mutlaka.

• araçtan inmeyince genelde sorun olmuyor

• hocam olayı yağma suçuna sokarsanız iyi ceza aldırbilirsiniz cebimdeki paraları saatimi aldı falan deyin yağmaya sokun olayı arkadaşlardan biri çeteye sokun demiş ama örgüte sokabilmek için süreklilik ve devamlılık arz eden eylem ve davranışları olması lazım bu kişilerin eğer daha önce bu 4 ünün sicil kaydı varsa örgüte sokulabilir ama biraz sor savcı kabul etmeyebilir en iyisi yağma suçu cezası 5 kat artar yağma,tehdit,hakaret,darp suçlarından şikayetçi olun verin savcılığa suç duyurusu dilekçesi 6 ay süreniz var acele etmeye gerek yok ama çokta gecikmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkahve1234 -- 25 Şubat 2018; 11:46:21 >
  • Çok geçmiş olsun dostum. Baban plakalarını almış mı sor. Sonra arkadaşları 2-3 sağlam dostunla ziyarett et. Köpek gibi yalvarsın sana orospu çocukları.

• Geçmiş olsun kardeşim. Millet artık birbirinden o kadar nefret eder oldu ki bir fırsat doğsa da birinin ümüğüne yapışsam diye bakıyor maalesef.
  • Kavganın raconunda 1 e 5 dalmak yok, yaşlı adamı yere yatırıp 4 kişi hırpalamak neymiş.bu işin raconu 1 e 1 dövüşülür, onda da yere düşene vurulmaz ki ihtiyara yaptıklarına bak.

Bu işin peşine düşün hocam, iyi ceza alacaklar.

• Bence babana de ki

Eger bugun sen gidip sikayetci olmazsan yarin baskasina da yaparlar o da ugrasmaz ise baskasina da yaparlar. Darp raporu alirsan 3-4 masumun canini daha kurtaracaksin de

1-2 siyasi politik çete kurmuslar tarzi savunma da eklesin baban yatarlar guzelce

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bireysel silahlanma saçmalıktır.

Geçmiş olsun babanıza. Hukuk yoluyla mücadelenize devam edin bırakmayın peşlerini.

• babanın ağzı burnu kan içinde sen gelmiş buraya konu açıyorsun yav ne adamlar var,kardeşim git kaza yerine delil topla hastaneye git rapor al
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Gozluklu adamin giydigi takim beymenden alinma gozluk prada sekil ama beyefendiliginden taviz vermemis. Ben polat alemdara benzettim muzumu yedirir raconumu keserim diye beklemistim.

• Konuyu tek taraflı dinlemek bir şey ifade etmiyor.

Baban ne yaptı ? Belki ilk vuran baban oldu onlarda güzelce dövdüler yada ilk küfür eden baban oldu orasını bilemeyiz hüküm vermek için karşındakinide dinlemek gerekir.

Trafikte birisi bana vursa azını yüzünü kırarım ister 60 ister 80 yaşında olsun bir şey değişmez.Tek taraflı hüküm verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Konuyu tek taraflı dinlemek bir şey ifade etmiyor.

Baban ne yaptı ? Belki ilk vuran baban oldu onlarda güzelce dövdüler yada ilk küfür eden baban oldu orasını bilemeyiz hüküm vermek için karşındakinide dinlemek gerekir.

Trafikte birisi bana vursa azını yüzünü kırarım ister 60 ister 80 yaşında olsun bir şey değişmez.Tek taraflı hüküm verilmez.

Bak bakalım yaşlıya vurunca ne oluyormuş:

https://www.youtube.com/watch?v=qGQmt_0tZPA

• münzevii M kullanıcısına yanıt
    Kimseyi durup dururken dövmem yada saldırmam ama bana vurmaya kalkarsa yada küfür ederse yaşlı falan dinlemem bende kendimi savunurum.

Adam bana vuracak ben vurmayacağım olur mu öyle şey ? Bana ana avrat hakaret edicek bende dönüp gidicem ?

Kesin döverim demiyorum ama zorlarsa döverim herkesin bir onuru haysiyeti var yaşlıysa yaşına güvenip dövmeye kalkmamalı yada küfür etmemeli ölürse ölür yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.