Şimdi Ara

60 Yaşında Adama Saldıran ahlaksızlar (edit) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
14.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka şikayet edin.

Bir avukat ile görüşün, tazminatın yüzde 15-20 si karşılığında dava açıp zorlar.

Mahkeme ceza vermezse sıkıntı. İş başa düşünce artık kolay gelsin.

• Benzeri başıma gelmişti 56 yaşında babam 40 yaşında bir kuruyemişçiyle 2 tane 20li yaşlarda genç saldırmış kuruyemişçinin içinde.

Kuzenim böyle böyle amcam kavga etmiş kuruyemişciyle diyince sinirle gittim kuruyemişciye içerde adam yoktu ama oğluyla polisler vardı. Gençler babama bıçak çekince babamda silah çekmiş kaçmışlar.

Kuruyemişciyide hastaneye götürmüşler yediği dayaktan. Kuruyemişcinin oğlundan özür dilemiştim çıkarken Babam emekli asker 30 seneye yakındır spor yapıyor tsk içinde jimnastik ve yakın dövüşte madalyaları var.

Yani öyle her gördüğünüz 55-60 yaşında adamı ben gencim daha güçlüyüm deviririm diye düşünmeyin.
  • babamın arabasında avcı parkası var ve bagaj dolu ,ben sürdüğümde de herkes kaçıyor
  • geçmiş olsun. çaresizlik insanı en çok acıtan kısmı. elde delil de yoksa yapacak bir şey yok. polis delil toplamakla falan uğraşmaz.
  • Bir kere benim babamı da trafikte sıkıştırmışlar babam kenara çekmiş kızmış..aracdan inmişler nerdeyse döveceklerdi dedi babam..
  • İşte bunlar kendilerine delikanlı diyor kansız herifler

• Ülkemizde maalesef insana saygı sıfır. O yüzden kadına, kendinden yaşça büyüğe hakaret, şiddet normal karşılanıyor. Sorsan müslüman ülkeyiz, gavurları beğenmeyiz. Sonra kim yurt dışına çıksa ilk dikkat ettikleri insanların birbirine ne kadar saygı duyduğu oluyor.
    Çok geçmiş olsun, Allahlarından bulsunlar.
  • Çok geçmiş olsun hocam. Sinir bozucu bir durum eğer peşini bırakmam derseniz hastane raporu ile savcılığa şikayette bulunabilirsiniz veya ilçe karakoluna gidip şikayetçi olabilirsiniz. Yapanlar cezasını bulsun diyeceğim ama adli süreçler ne kadar tatmin edici oluyor malesef orası işte herkeste şüphe konusu olmaktan öteye geçemiyor...
  • Vay şeref yoksunları vay mücadeleyi bırakma dostum aklında tek konu olsun oda bu şerefsizleri nasıl süründürürüm diye çabala ulan ayıp be inş kamyon altına giderler tez zamanda

• Günümüz Türkiye'sinde bu tarz olaylay o kadar sık yaşanır oldu ki, içinizin ateşini soğutmayacaktır elbette ama emniyete gidip şikayette bulunmanız ve darp raporu almanızı tavsiye ederim.
    Hatta sizi incitmeyecekse bir haber kanalında whatsapp haber hattına bilgi paylaşabilirsiniz.
    Emniyet güçleri mutlak suretle vicdansızlara ulaşacaktır.
    Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
    darp raporu da alsanız kamera kaydı da bulsanız bir sonuç alacağınızı maalesef sanmıyorum
  • Konuda ki en mantıklı mesaj bu olsa gerek suya sabuna dokunmadan direkt arabanla halletmekte başkasıda göze almayabilir şimdi adamın altında 400-500 kağıtlık araba var diyelim aynalarına vurup aynası kırılsa kim bilir kaç kağıt vercek onuda düşünün herkes yapmaz bu dediğinizi.

Lakin izlediğiniz yol iyi olaya polis hakim girince siz direkt haklısınız.

SerdarH

Mesajlara bakıyorumda 60 yaşında elimde kalır falan yazmışlar da el yumruğunu yemeyen kendi yumruğumu balyoz sanırmış 60-70 fark etmez bozarlar façanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: self.uskuc

Herkes darp raporu alın demiş şikayet edin demiş de babam uğraşmak istemiyor, adam üzgün üzgün gelip yattı, yapanların da yanına kar kaldı. Zaten 2 kere düştü işim emniyete hayatım boyunca, ikisinde de biz bişey yapamayız deyip gönderdiler. Elden birşey gelmemesi beni çıldırtıyor

Böyle pes ederseniz elinizden hiç bir şey gelmez. BİMER yöntemini deneyin ihbar kısmından kamera kayıtlarını isteyin illa ki bir delil çıkacaktır. Hatta ben inanıyorum ki forumda vicdanlı avukat arkadaşlarda yardımcı olacaktır.
  • Geçmiş olsun hocam üzüldüm gerçekten gece 1.30 da açmışssınız konuyu büyük ihtimal bütün gece uyku tutmamıştır da sizi. Hakkınızı mutlaka arayın. Gerçi polise gitseniz uğraşmak istemiyorlar genelleme yapmıyayım diyorum ama polislerle ilgili olan yorumlarda hep böyle şeyler konuşuluyor ülkede adalet kelimesi anlamını gün geçtikçe daha çok yitiriyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EtkisizEleman95 -- 26 Şubat 2018; 20:55:3 >
  • Muz cumhuriyeti olduk. Karakol falan fasa fiso.

Avukat bulursanız belki umudunuz olur. Yoksa giren hava alıp çıkıyor.

• Geçmiş olsun....

• dostum bu işi bırakma korkma.
  • o adamı döven şerefsizler ananızın kulağını çınlattınız gece gece

• Geçmiş olsun. Bu olaylar bizim araba bir ön kamera takma düşüncemi körüklüyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.