Şimdi Ara

60 Yaşında Adama Saldıran ahlaksızlar (edit) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
14.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocuklarımızı düzgün terbiye ve ahlakla büyütelim ki büyüdüklerinde korkudan değilde sevgi saygıdan dolayı hadlerini bilsinler.

Bazı insanımızın intihar etmek için karşısındakini tahrik etmesine de çok denk geldim doğrusu..
  • Geçmiş olsun, babanız neden ahlaksız onu anlamadım.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede bireysel silahlanma olursa, her gün onlarca kişi ölür, trafikte döven adam silahı olsa çeker vurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 27 Şubat 2018; 14:13:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Bu ülkede bireysel silahlanma olursa, her gün onlarca kişi ölür, trafikte döven adam silahı olsa çeker vurur.

en azından pislikler de temizlenir, mesela dün kadıköyde 2 genci ölümüne döven 4 minibüscu. bunların ölmesi çok faydalı olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen de engelli gazileri dövmüşlerdi eşlerinin yanında tv'de herkes gördü.Kısasa kısas hükmü en doğrusu.Alacan bu tarz p...leri sorgu odasına dayak yiyenin yakınları bu p.ç veletleri ağız burun dövecek polis gözetiminde.Adalet böyle sağlanır.

• Demekki neymiş babanizi tek dışarı gondermeyeceksiniz,

En azından yanında 1 kişi her zaman bulunacak.

Yaşamak için herşey mübahtır, bunun adaletle ilgisi yok yaralayacaksin yaralanacaksin ölduruceksin ve bir gün sende öleceksin.

Önemli olan sevsiklerinin yanında buluncan grup olacan tek dolasmayacan bu devirde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

Geçen de engelli gazileri dövmüşlerdi eşlerinin yanında tv'de herkes gördü.Kısasa kısas hükmü en doğrusu.Alacan bu tarz p...leri sorgu odasına dayak yiyenin yakınları bu p.ç veletleri ağız burun dövecek polis gözetiminde.Adalet böyle sağlanır.

Polis is adaminin milletvekilinin bilmem kacinci dereceden akrabasi ile tartisan gariban gencleri karakolda tartaklamaktan vakit bulamaz..

• bu tip adamları kevgire cevirdiğin zaman ceza değil ödül alacaksın. bu tür mahlukatın yer üstünde işleri yok bunların yeri yerin gibi kısaca mezarlık. amcaya geçmiş olsun temennilerimle acil şifalar dilerim. kısas olmalı desem dinsiz imansız kafirler şeriat devletimiyiz diyecekler. bende hammurabi kanunları uygulansın diyorum eski bir tarihçi olarak. yazıyın okuyun öğrenin kısasa karşı olan KAFİR forumdaşlarım varsa hammurabi kanunlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 27 Şubat 2018; 15:38:18 >
  • Ülke western dizilerdeki belalı meksikaya benzedi. Gücü yeten yetene. Sapık, arsız, ahlaksız, şerefsiz... sayısında takip edilemez artış var. Bende tabanca parası biriktiriyorum. Böyle haksız bir durumda bana zarar vermeye kalkan olursa 1000 yıl hapis yatacağımı bilsem gözümü kırpmam. Zaten ülkede adalet denen şeyden eser kalmadı. Son söyleyeceğimi yanlış anlamayın ama bu şekilde devam ederse Türkiye 2023'e kalmadan tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alır. Devleti adalet ayakta tutar.
  • Yuh be ayıp be yav hiç mi büyüğe saygı yoktur .

• Öncelikle geçmiş olsun hocam Allah şifa versin emanet olmadan gezmek riskli hale geldi artık,dövme işlerini geçtim en ufak kavgadan cinayet işleniyor bu ülkede.
  • Kavga edecekseniz bari teke tek çıkın en azından. Layıkıyla kapışın. Kimsenin onuru kalmamış.
  • Geçmiş olsun Kardeşim, öncelikle şunu söyleyeyim, hukuki olarak hiç birşey olmaz. Neden dersen az önce haberlerde dinliyordum 5 kişi bir adamı silahla yaralamışlar 3 kurşun almış adama sonrada tabancanın dipçiğği taş vs dövmüşler adamı kamera kaydı vs var. Adamlar serbest bırakıldı.

Aynı durumun tersi dün bababama oldu ama bu kez allahtan abim ordaydı babamı yaşlı görüp küfür eden adam bi güzel dayak yedi . Sonra aldı polisleri geldi polislerde arabulmaya çalışıyor bizimkiler pek yanaşmadı gene döveceklerdi herifi aldım geldim eve .

Yani memlekette kanun yok allah korusun belki biri olurse davalık durum olur . Yoksa doğa kurallarını uygulayacaksın çünkü baş edilmez bu adamlarla .
  • Muhtemelen malum ırkın işidir

• Harbi bu durum asabımı çok bozuyor ne karaktersiz adamlar var yani kişi suçlu olsa dahi 4 kişi bir adama dalınır mı? hele ki 60 yaşında bir abimize yuh be allah beter etsin bunları . it sürüleri gibiler tek güçleri yetmiyor , köpek sürüsü ne olacak adamlıklarına sıkayım ben bunların korkak köpekler. Allah yardım etsin ne diyeyim bilmiyorum burası türkiye işte ne yapacaksın o adamları aslında bulup iyicene ağızlarını burunlarını kıracaksın yoksa başkasına da yapar bu it sürüsü.
  • Dostum geçmiş olsun benzer durum yaşayan biri olarak hislerini anlayabiliyorum.
    Maalesef ülkemizde güçsüz olanı üzmeyi marifet edinmiş çok fazla sığır var.
    Olayın yaşandığı açıyı gören kamera yoksa yada plakayı bilmiyorsan birşey çıkmaz mahallenin 2-3 tane piskopatını cam arkasından gösterip bunlarmı diye soruyorlar ötesi yok.
  • Tanıdığım emekli polisler var böyle 4 kişi 3 kişi dalmaya gelenleri delik deşik eden. Bırakın trafikte agalanmayı.

Babanıza geçmiş olsun. Adamların videosu falan varsa şuraya koyun cisimleri görelim. Belki denk geliriz.

• Trafikte kimseyle zıt gitmiyorum. Etraf psikopat, ruh hastası ve şizofrenden geçilmiyor. Küfretmesen bile tatlı dilde bile adam bagajdan veya torpidodan silah çıkartıp vurur falan. Canımı yolda bulmadım.
  • Aynı şey bana da yapıldı. Önümü kesip durdurmaya çalıştılar ama ben adamları sollayıp geçtim gittim. Tabi yanımdan geçerken korna küfür kıyamet devam etti ama camım kapalıydı, açmadım bile. Üstelik yanımda da nişanlım vardı. Sayabildiğim kadarıyla en az 3 kişiydiler. Dursaydım da nişanlımın önünde dayak mı yeseydim? En iyisi basıp gitmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixthEos

Aynı şey bana da yapıldı. Önümü kesip durdurmaya çalıştılar ama ben adamları sollayıp geçtim gittim. Tabi yanımdan geçerken korna küfür kıyamet devam etti ama camım kapalıydı, açmadım bile. Üstelik yanımda da nişanlım vardı. Sayabildiğim kadarıyla en az 3 kişiydiler. Dursaydım da nişanlımın önünde dayak mı yeseydim? En iyisi basıp gitmek.

Olgun davranmışsınız hocam, doğru olan budur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.