Şimdi Ara

60 yaşından sonra bilgisayarla tanışanlar için kitap ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Babama bir laptop hediye ettim . İkimiz farklı şehirlerdeyiz. Sürekli bana telefonla windowsta karşılaştığı sorunları soruyor ama çok basit düzeyde sorunlar. Ona göre kitap arıyorum aylardır bir sürü kitapçı gezdim. Bulduğum, "sıfırdan başlama" iddiasındaki tüm kitaplar, temel konuları zaten bildiğinizi varsayarak direk orta düzeye girmiş ya da temel şeylere 3-5 sayfa ayırıp hoop excelle tablo hazırlama, web sayfası dizaynı vs. işlere dalmış. İnteraktif CD lere baktım onlar da çok hızlı anlatılmış videolar içeriyor. Hatta ben bile zor takip ediyorum. Sanki yeni başlayanlar, kendilerini iyice salak sansın, umutsuzluğa kapılsın ve öğrenmekten vazgeçsin diye uğraşılarak hazırlanmışlar...Gerçekten temel konulara ağırlık veren acemiler için bilgisyar kitabı arıyorum. İndirebileceğim word veya pdf belgesi ya da satın alabileceğim kitap. Yardımcı olacaklar şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerry Seinfeld -- 11 Ocak 2008; 19:08:21 >

• işletim sistemi vistaysa vistanın yardım filmlerini izleyebilir.ben bikaç tanesine bakmıştım.tam bilgisayara yeni başlayanlar için hazırlanmış sanki videolar.temel bilgilerin hepsinide içeriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.