Tarife fiyatı aylık sabit ücreti ve 50 TL hediye çeki 12 ay kalma sözünüzde geçerlidir. Telsiz kullanım ücreti ve yeni hat tesisinde alınan ÖİV ayrıca faturalandırılır. Damga vergisi aboneye yansıtılır. Tekno Saat 1 GB tarifesi ile sunulan 50 TL anında indirim sadece Akıllı Çocuk Saati alışverişlerinde geçelidir. Kampanyadan yararlanabilmek için Tekno Saat 1 GB tarifesine giriş yapılması ve tarife taahhütlerinden kazanılan anında indirim kodlarının kampanyalı ürün alışverişinde kullanılması gerekmektedir. Alışveriş sepetinde birden fazla akıllı çocuk saati olması halinde; indirim sadece 1 adet ürüne uygulanır. Dönemsel olarak çocuk saati marka ve modellerde ekstra indirimler sunulmaktadır. Detaylar için mağaza satış danışmanlarımıza başvurabilirsiniz.
Detaylı Bilgi: www.teknosacell.com Çocuk Saati Tarifesi | TEKNOSACELL https://www.teknosacell.com/tarife--paketler/faturali-/cocuk-saati-tarifesi-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Biz bugün annemin hattını geçirdik. Çocuk hattı deniyor ama bunu hiç bir çocuk kullanmaz, internet yok diye. Yaşlılara daha uygun İşlem Teknosa'lardan yapılıyor. Annemi bile çağırmadılar. Kimliği yetti. Tuşlu telefon kullanan, internetle ve çok fazla Dk ile işi olmayanlar için gayet uygun. 1-2 hafta 300 dk ve 16 TL idi ama zam gelmiş. Not: Türktelekom altyapısı kullanılıyor GUNCEL FİYAT: 29 TL + Telsiz kullanım ücretlidir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 2 Şubat 2023; 11:12:14 > |
600 Dk+600 Sms+ 1 GB int - 29 TL Teknosacell (Tuşlu tel kullanan yaşlılara ideal)
-
-
Artık yaşlı diye baktıklarımızın bir çoğu bizden fazla İnternet kullanır oldu dostum 🤪 anca küçük çocuk olursa olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hediye çekiyle çocuk saati almazsanız ceza yansıtıyorlar diye okumuştum.
-
Öyle birşeyden bahsetmediler. Sonuçta hediye çeki, kulllanmak zorunda niye olalım ki
Sizin dediğiniz anca şöyle olabilir. Hediye çekini alırsın ve akıllı saat alırsın. Ama sonra taahhütü iptal edersin, ceza yansıtırlar olabilir.
Bana da vestecellden 100 lira çek geldi, kullanmadım bişey olmadı
-
Daha dün pttcel e anne bana için geçiş yaptık 300dk 22₺ 🙃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom da 34 liraya tarife vardı İnternetli bol konuşmalı falan, taahhüt bitti dedim ön ödemeliye geçirin. 2022 sonuna kadar telsiz kullanım ücretini +30 TL geçiş ücretini son faturaya yansıttılar. Helal olsun size dedim 😂 geçmeyeyim diye direndiler baya 39 liralık teklif falan yaptılar işte geçerseniz 30 TL geçiş ücreti dediler.
Türk Telekom olup ön ödemeliye geçirmek isteyen varsa bilgi amaçlı yazdım. 6 ay sonra 50 lira yüklerim durur kenarda kullanmıyoruz etmiyoruz vergisi var :))
-
Faturasız hatlar bu ekonomik düzende güven vermiyor. 2 ayda bir zam gelmeyeceğinin bir garantisi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 22 Haziran 2022; 22:27:10 > -
Doğrudur. Fiyat garantisi olması gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi tarife acaba bu
-
kaç günde açıldı acaba? çekim gücü nasıl
-
Bimcellden pttcell faturasıza geçiş oluyor mu
Yaşlılar için en uygun tarife bu mudur? Evde wifi var 1 gb ve 600 dk gayet yeterli. Bimcellden geçilecek, ne kadar sürüyor geçiş işlemleri acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anında hat açıldı. Bizde pttcellden geçtik
@suaybdeniz
-
İyi de bu teknosacell.
Ama geçiş oluyor. Biz pttcellden geçtik
-
bireysel.turktelekom.com.trTeknosacell Tekno Kids Tarifesi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturali/tarifeler/teknosacell-tekno-kids-tarifesi.aspx
20.06.2022 tarihi itibarıyla müşteri alımına kapatılmıştır.
-
Konuda yer alan tarife değil sanırım, konudaki açık mı herhangi bir bilgim yok.
-
1 temmuzdan sonra o da uçacak mesaj geldi yıllardır kullanıyordum ucuz birşey kalmadı artık
-
22 Haziranda geçiş yaptık
300 dk+ 300 sms +1 GB olanı 12 TL idi daha yeni zam geldiği için baya bi devam eder diye düşünüyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Artık yaşlı diye baktıklarımızın bir çoğu bizden fazla İnternet kullanır oldu dostum 🤪 anca küçük çocuk olursa olur |
Ucuz bir şey kalmaz mı, milletimiz için her şey ucuz. Yaşam kalitemiz ucuz, vatandaşlığımız ucuz, geleceğimiz ucuz, nesillerimiz ucuz, insani değerimiz ucuz.
|
Benzer içerikler
- hiking a43 alınır mı
- turknet burger king
- turkcell 60 gb 390 tl
- türk telekom yıldızlı günler
- turkcell efsane yeniden
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X