Bildirim
600 tl ye bunu alayim mi ? Acill
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
https://ark.intel.com/tr/compare/52220,82103
Al sana karşılaştırma
Kullanım maksadın ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel gundelikkullanim internet vs
Onceden pentium dual core 2.00 ghz vardi sinir ediyordu flash icerikli sayfalarda kasa kasa iniyordu asagiya almisken 600 tl ye en iyisini alayim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
g50-30 modelini ben kullanıyorum. Bendeki işlemci n3540, bundan belki bir tık daha iyi.
8GB ram, 128GB ssd takılı halde kullanıyorum. Bunlara rağmen beni çıldırtıyor yavaşlığıyla. Gerçi ben hızlı kullanmayı seviyorum, belki başkası bu kadar rahatsız olmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgurler -- 16 Nisan 2017; 17:27:36 > -
Allah razi olsun sene 90 larda windows 98 vardi o zaman celeron bilgisayarim varken bile illallah etmistim. Arkadasta pentium 3 vardi canavar gibiydi.
Yillar gecmesine ragmen o celeron hala degismemisse almayak kalsin. I5 alayim bari pazarlikla 600 tl ye belki bulurum 2.nesil falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X