merhaba arkadaşlar forumda çok yazmasam da sık sık takip ediyorum. Sizden tüm limitlerimi zorlayarak max 600tlye alabileceğim kompakt foto mak hakkında yardım istiyorum. bu akşam teknosa darty, vatan, kipa da dolaşarak gördüğüm hoşuma giden (sadece 2model) veya sizin önerebileceğiniz makinalar nelerdir? benim seçtiklerim sony h70(darty 630tl 6 taksit fiyat veri), fuji f80exr(teknosa 700tl dedi ama gold da 473 tl ) sony aklıma yattı fuji de ise aklıma takıldı gold da neden 473tl de teknosa 700 tlye satıyor diye. sadece kompak makina istiyorum, like almaktansa kompakt daha iyi taşıması kolay ki like alcaksam direkt slr düşünürdüm zaten sizlerin bana öneceği modeller nelerdir? zoom lu olması benim için daha iyi şimdiden teşekkür ederim
sony alacaksan carl-zeis mercek, samsung alacaksan shneider lens li olmasına dikkat et. aradaki fiyat farkları aynı markalı ürünlerdei bu lens kalitesinden gelmekte.
Gold ve fuji f80 güzel seçenek olur.
Canon ixus 310 HS (700 civarı rahat bulursun ki saydığın makineleri 2 ye katlar. Çok iyi bir makinedir)
video önemliyse sony hx9 derim . o segmentte iddia ediyorum şuan için bundan iyisi yok
sony dcs-hx7 biraz daha paran varsa hx9 benim incelemelerimde ön plana cıkan en iyi compak makineler. h serisi arkadaşın da dediği gibi video da cok iddalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme