Şimdi Ara

6000 km de yağ değişimi uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 2016 temmuz ayında 0 seat ibiza araç aldık 1.2 tsi araç 6000 kmde, dün yağ değişimi uyarısı verdi normalmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 tsilarda eksiltme var da 6000 kmde bu kadar da eksiltmemesi lazım. servisi gidip bir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperio_o

1.2 tsilarda eksiltme var da 6000 kmde bu kadar da eksiltmemesi lazım. servisi gidip bir sorun

sorun varsa o problemi garanti kapsamında servis mi halleder

• turbo beslemeli küçük motorlarda genel bir durum yağ eksiltme galiba.
  • Kesin Vw dir diye girdim,yanılmamisim..

• Hallederler hallederler kesin garanti kapsamında hallederler
  • Eksiltme demiş herkes ama arkadaş değişim diyor. Yanlış bilmiyorsam vaglarda ilk 5000 için de zorunlu olmayan bakım gibi bir şey olması lazım belki artık onu araç hafızasına işlemiş olabilirler. Eksiltme olsa direkt seviye uyarısı var zaten, hız ekranında gözüken yağ değişimi yazısı olduğuna inanarak yazıyorum, eğer ki yağ lambasıysa zaten eksiltmedir, siz yine de ara sıra da yağına bakın vag grupta yağ eksiltme eğilimi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağ Değişimi Ve 10/60 Yağ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Hallederler hallederler kesin garanti kapsamında hallederler

• benzin yerine yağmı kullanıyosunuz.nesi normal olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapciginda ne kadar surede degismei gerektigi yazar. O seviyelerdeyse normaldir.

Mesela bazi amerikan araclari icin 3000 milde degisim yapilmasi isteniyor.

• Hocam ben yağ değişim uyarısını takmadım 1500 km sonra yatak sardı 10 bin liraya motor yapıldı

• Okumayıda bilmiyorsunuz. Değişim ve eksiltme aynı şey mi? İlk yılı dolmuşsa uyarı vermiştir. İlk yılı derken fabrikadan çıktığı tarih baz alınarak. Veya denildiği gibi ilk 5 bin kilometrede değişim hafızasına işlenmiş olabilir.

• Merhabalar. Marka farketmeksizin turbo benzinlilerde, turbo dizellere göre daha sık görülen bir durum. Servise gidince max 1lt/1000 KM normaldir diyecekler. Bu değerin üzerine çıkarsa müdahale ediyorlar. İnsan nerde o 300 000 km de hala yağ eksiltmeyen atmosferikler diyor. Ama malesef gunumuzde turbo araçların çoğu az ya da çok yağ eksiltiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniuye -- 14 Şubat 2017; 20:38:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.