Şimdi Ara

60000 BÜTÇE OTOMATİK ARAÇ ÖNERİSİ LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bütçem 60000TL. Otomatik araç almak zorundayım.
    Corsa E , CORSA D - i 20 bu üç araçdan birini düşünüyorum. LPG taktıracağım. Aylık 30000 km yapıyorum. İnşallah minumum 5 sene kullanacağım.
    Tavsiye alabilirmiyim. Hangisi daha verimli olur,
    Hatta önerebileceğiniz link ilan olursa sevinirim.
    Teşekkürler.

• Aylık 3 bin yıllık 36 bin km demek istediniz sanırım, söylediğiniz araçlar hakkında yorum yapamayacağım fakat o kadar km yapacaksam ben dizel araç bakardım. Hatta çoğunlukla uzun yol gidilecekse zırt pırt LPG dolumu ile uğraşılmaz.
  • Alın Yaris Hybrid, geçin. Hatta Spirit modelini alın. Donanım olarak iyidir, inceleyin.
    Şehir içi 4lt/100km benzin yakar, şanzıman yoktur araçta ama otomatiktir, mutlaka bir test sürüşü yapın bayide.
    Olmadı mı? Bir de LPG taktırın, şehir içi kilometrede 15-16 kuruş...
    Şehir dışı kullanılacaksa C segment LPG manuel vites araç bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 7 Mart 2019; 12:31:46 >
  • 2012-2017 toyota 1.33 DUAL vvti YARİS3 multidraveS

Şehir dışı yakıt tüketimi 4.5 Lt/100 km
    Ortalama yakıt tüketimi 5.1 Lt/100 km
    Şehir içi yakıt tüketimi 6.2 Lt/100 km

(hibrid de mantıklı ama 70 bin liradan aşağı temiz yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 7 Mart 2019; 13:50:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StByErdeM

Aylık 3 bin yıllık 36 bin km demek istediniz sanırım, söylediğiniz araçlar hakkında yorum yapamayacağım fakat o kadar km yapacaksam ben dizel araç bakardım. Hatta çoğunlukla uzun yol gidilecekse zırt pırt LPG dolumu ile uğraşılmaz.
    Merhaba,
    Yıllık 30000 km yazacaktım yanlış olmuş :)
    Mevcut aracım dizel'di 0 aldım 6 yıl sonra 175000km'de sattım 2 gün önce.
    Malesef dizel yüksek km olduğunda alıcılara oluşan algı nedeniyle satışı zaman alıyor. Ayrıca dizel otomatiklerin başlangıçtaki yatırım maliyeti yüksek geldi bana.
    Bu arada Corsa E aldım. 2016 benzinli otomatik.
    LPG de nasıl olacak bakalım bu süreç. :)
  • Opel ve gm motorlari lpg ile cok uyumlu degil, keşke bir japon alsaydiniz lpg dusunuyorduysaniz.

Hayirli olsun, iyi bir kit ve iyi bir usta bulun muhakkak.

Hayirli gunler
  • İ20 tavsiyedir. Ama lpg şart yakıt tüketiminden dolayı. 4 ileri eski tip şanzıman biraz yaktırıyor çünkü :)
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Çok zamanım yoktu,
    Bütçenin içinde kalarak mümkün olduğunca yeni, geçmiş kayıtları olan servis bakımlı, ilk sahibinden bir araç almaya çalıştım bu denk geldi.
    Evet şimdi iş, iyi bir LPG kit'i bulmak.
    Hayırlısı olur inşallah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.