Şimdi Ara

60000 Tl bütçe ile dizel otomatik 2.el aile için otomobil önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarıda da belirttiğim gibi bir araç önerisine ihtiyacım var..Şu anda mevcutta
    2013 model benzinli otomatik Hyundai i30 Elite aracım bulunmakta..
    Aracımdan çok memnun olmakla birlikte hem tüketimi azaltmak hemde
    ailem büyüdüğü için:) daha geniş bir otomobil bakıyorum.

Forumu incelediğim kadarıyla güzel öneriler var..
    Başlıca kriterlerim arasında
    -2.el
    -Bütçe maks 60000 tl..
    -Dizel otomatik ve 2012 model üstü olmalı
    -Donanım olarak ise yağmur sensörü, otomatik yanan far, geri görüş ka gibi kullanımı kolaylaştıran donanımlar tercihim)

Kendimce bir liste oluşturdum..Ek olarak bu ve benzeri hangi araçları önerirsiniz?
    - Peugeot 508 veya 3008
    -Citroen C5
    -Ford Mondeo 2.0TDCI ? (MTV sorun)
    -Renault Latitude
    -C4 Picasso

• 508 güzel araçtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

508 güzel araçtır
    Oluşturduğunuz listeye 2 araç daha ilave edebilirim;
    Skoda Octovia 1.6 TDI istediğiniz bütçeye güzel bir araç bulabilirsiniz fakat DSG olması düşündürücü.
    Opel İnsignia 2.0 CDTI 60bin civarına parasının hakkını veren bir araçtır fakat 2.0 motor olması bir yandan iyi bir yönden kötü bir durumdur.
    Sizin seçeneklerinizden C5 tavsiye edebilirim kısa bir süre kullanmıştım gayet kaliteli bir izlenim bırakmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catalcalii

Oluşturduğunuz listeye 2 araç daha ilave edebilirim;
    Skoda Octovia 1.6 TDI istediğiniz bütçeye güzel bir araç bulabilirsiniz fakat DSG olması düşündürücü.
    Opel İnsignia 2.0 CDTI 60bin civarına parasının hakkını veren bir araçtır fakat 2.0 motor olması bir yandan iyi bir yönden kötü bir durumdur.
    Sizin seçeneklerinizden C5 tavsiye edebilirim kısa bir süre kullanmıştım gayet kaliteli bir izlenim bırakmıştı.

Alıntıları Göster
    Açıkçası bende Skoda Octaviayı katmak istiyordum listeye ancak dsg dediğiniz gibi soru işareti vw grubu için.
    Opel İnsignia gerçekten çok güzel bir araba ama onun yerine Ford Mondeoyu tercih ederim doğrusu..iç hacmi
    beni cezbediyor ama mtv sorun..
    Bu seçeneklerden bana en yakın 508 olarak görünüyor..3008 ve picasso içinde olumlu yorumlar alıyorum ama hiç kullanmadığım
    bir sınıf..Sanırım bir test yapmam gerekebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: gaumont

Açıkçası bende Skoda Octaviayı katmak istiyordum listeye ancak dsg dediğiniz gibi soru işareti vw grubu için.
    Opel İnsignia gerçekten çok güzel bir araba ama onun yerine Ford Mondeoyu tercih ederim doğrusu..iç hacmi
    beni cezbediyor ama mtv sorun..
    Bu seçeneklerden bana en yakın 508 olarak görünüyor..3008 ve picasso içinde olumlu yorumlar alıyorum ama hiç kullanmadığım
    bir sınıf..Sanırım bir test yapmam gerekebilir..

Alıntıları Göster
    508'i bir kullanın şanzımanı beğenirseniz, bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan.

Octavia kullanıcısıyım, güzel araçtır fakat otomatik sıkıntılı, komşumuzda (samimiyetim yoktur) 1.6 tdi dsg var, a5 kasa, şanzımanı komple gitmiş 10bin tl istemişler diye duydum, birkaç hafta sonra arabası geldi, şuan geziyor, demekki yaptırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

508'i bir kullanın şanzımanı beğenirseniz, bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan.

Octavia kullanıcısıyım, güzel araçtır fakat otomatik sıkıntılı, komşumuzda (samimiyetim yoktur) 1.6 tdi dsg var, a5 kasa, şanzımanı komple gitmiş 10bin tl istemişler diye duydum, birkaç hafta sonra arabası geldi, şuan geziyor, demekki yaptırdı

Alıntıları Göster
    Caddy alınabilri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Caddy alınabilri.

Alıntıları Göster
    508'in şanzıman biraz farklı gördüğüm ve okuduğum kadarıyla şu an kullandığım i30 şanzımana göre..
    Şu ankinden açıkçası çok memnunum ama tüketimi bir hayli arttırıyor..
    Yaklaşık 10-11lt kullanımım var benzinde..
    Çoğu kısa mesafe ve şehiriçi ama ortalama (45lt) benzin ile yaklaşık 400-420km yol gidebiliyorum anca..
    Dizele geçersem aynı para ile 800km giderim diye düşünüyorum..bu da yılda en az 10000km yaptiğim için 2500-3000tl gibi
    bir karim olur diye düşünüyorum..Ayrıca daha geniş ve konforlu bir araç da cabası..
    Caddy tercihlerim arasında değil bu arada..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

508'in şanzıman biraz farklı gördüğüm ve okuduğum kadarıyla şu an kullandığım i30 şanzımana göre..
    Şu ankinden açıkçası çok memnunum ama tüketimi bir hayli arttırıyor..
    Yaklaşık 10-11lt kullanımım var benzinde..
    Çoğu kısa mesafe ve şehiriçi ama ortalama (45lt) benzin ile yaklaşık 400-420km yol gidebiliyorum anca..
    Dizele geçersem aynı para ile 800km giderim diye düşünüyorum..bu da yılda en az 10000km yaptiğim için 2500-3000tl gibi
    bir karim olur diye düşünüyorum..Ayrıca daha geniş ve konforlu bir araç da cabası..
    Caddy tercihlerim arasında değil bu arada..

Alıntıları Göster
    sıfır peugeot 308 veya 2008 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: esenler otogarı alt katı

sıfır peugeot 308 veya 2008 al.

Alıntıları Göster
    308'i beğeniyorum ama arka kısmı biraz dar gibi geldi..
    Ayrıca istediğim özelliklerde bütçemi aşıyor..
    Var mı başka önerisi olan? Kullanıcılardan gelirse sevinirim..
  • sifir olarak kia cedd olabilir ama sizin soylediginiz araclar icerisinde mondeonun daha dolusunu alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford cmax veya bmax da bakabilirsiniz

Edit:10 yillik cmax kullanicisiyiz cok memnunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.oguz -- 9 Haziran 2015; 13:10:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.oguz

Ford cmax veya bmax da bakabilirsiniz

Ford C-Max çok uygun aslında ama maalesef otomatik versiyonu yok bildiğim kadarıyla..
    Kia Ceed'i pek düşünmüyorum..Onun yerine i30 tercihim olurdu zaten..
    5008 için ne dersiniz?
  • En mutlu olacağınız araç 3008 olur sizin listenizden. Çünkü çok dolu bir araç imkanınız varsa deneyebilirsiniz. 508 de bakmıştım zamanında ama 3008 gibi doldurmak istersen çok pahalıya geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.oguz

Ford cmax veya bmax da bakabilirsiniz

oto fuarında yanlış bilgi almadıysam toyota avensis 1.6 dizel ve insignia 1.6 dizel geliyor yakında ve her ikiside muhteşem olmuş insignia zaten güzeldi gerçi

avensis benzinli 1.6 yeni kasa 82000 tl den başlayacakmış...

toyota avensis 1.6 dizel sınıfında lider olacak tasarıma sahip

60000 Tl bütçe ile dizel otomatik 2.el aile için otomobil önerisi

http://www.otomobilport.com.tr/1-6-dizel-motoruyla-iddiali-gelecek/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 9 Haziran 2015; 13:30:25 >

• Bu arada 3008 tam bir aile arabasıdır bagajı kullanışlılığı ile, komşumuz 5 ay önce dizel otomatik Octavia almıştı 1 aydır dsg problemiyle uğraşıyor. Aldığına çok pişman oldu. Dsg li bir araç hiç tavsiye etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle d sınıfı bakıyorsunuz sanırım dsg istemediğinize göre passat ve süperb elenmiş oluyor geriye fransızlar c5 ve 508 kalıyor bu araçların otomatik şanzımanları hakkında bilgim yok ancak iyi araştırmanızı tavsiye ederim c sınıfı düşünürseniz megane 3 1.6 dci edc şanzıman tavsiye ederim donanım olarak oldukça dolu bir araç motoru anlatmaya gerek bile yok dci az yakıt çok performans sunan verimli motor

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

Genellikle d sınıfı bakıyorsunuz sanırım dsg istemediğinize göre passat ve süperb elenmiş oluyor geriye fransızlar c5 ve 508 kalıyor bu araçların otomatik şanzımanları hakkında bilgim yok ancak iyi araştırmanızı tavsiye ederim c sınıfı düşünürseniz megane 3 1.6 dci edc şanzıman tavsiye ederim donanım olarak oldukça dolu bir araç motoru anlatmaya gerek bile yok dci az yakıt çok performans sunan verimli motor
    Aslında d sınıfı ile picasso,c-max,3008 tarzı (sınıfın ismini tam bilemiyorum) arasında kaldım diyebilirim şu anda..
    508 çok hoşuma gidiyor bu fiyat aralığında (Max=60bin) Ama şimdi incelediğimde 3008, 5008, picasso vb gibi
    araçlar daha alınası gibi duruyor..

Toyota'yı nedense hiç sevemedim..
  • Hocam c4 ya da cvt auris

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailaktass1

Hocam c4 ya da cvt auris
    Başka fikri olan var mı arkadaşlar? karar verme aşamasındayım..
    Unuttuğum veya farklı modeller olabilir..
  • quote:

Başka fikri olan var mı arkadaşlar? karar verme aşamasındayım..
    Unuttuğum veya farklı modeller olabilir..

Alıntıları Göster
    fluence düşüneblirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.