607 TL Patriot 512gb P210 Sata 3.0 520-430mb/s 7mm 2.5" Flash Ssd P210s512g25 P210S512G25 Patriot 512gb P210 Sata 3.0 520-430mb/s 7mm 2.5" Flash Ssd P210s512g25 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/patriot/512gb-p210-sata-3-0-520-430mb-s-7mm-2-5-flash-ssd-p210s512g25-p-55250613?boutiqueId=61&merchantId=406525 |
607 TL Patriot 512gb P210 Sata 3.0 520-430mb/s 7mm 2.5' Flash Ssd P210s512g25 P210S512G25
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Distribütör değil ithalatcı garantili imiş. Garantilik işiniz düşerse süründürürler.
-
zabitoğlu'nun sattığı mallar arena yani resmi dist. garantisi altındadır
-
-
Bunu bana değil satıcıya söyleyin, ithalatcı garantili yazıyor ürün sayfasında.
-
Dram varsa alınır patriot burst kullanıcısı olarak performans gayet stabil ama nvme tavsiyedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dram yok
Bugün ürün elime ulaştı kutusuz sadece kargo poşetine sarılmış rezil bir halde geldi açmadan geri iade ettim
-
Satıcı kimdi?
Ona göre dikkatli olalım.
-
-
Zabitoğlu bilişim sanırım hala satıyor.
İşin garip tarafı 1.1B Takipçisi var.
İnsan gerçekten hayret ediyor.
Geçmiş olsun en doğrusunu yapmışsınız.
-
resim ekledim telefondan göremiyorum siz görebiliyorsanız bakabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yalnızca plastik ambalaj içerisinde gelen bir ürün olabilir mi?
Bu şekilde satılan SSD'ler mevcut piyasada.
Keşke kargo poşetini açıp fotoğraf çekseydiniz.
-
https://www.youtube.com/watch?v=PGCoozpE8K0
Şöyle bir 'kutusu' varmış🙂. Kutusuz sanmanız normal yani.
-
patriot markasını ilk kez 2-3 ay 16 gb ram alarak tanıdım. amazon üzerinden almıştım. cok memnun kalmıştım. ram'de plastik pakette geldi kutusu yoktu. bence orijinal olabilir.
-
Gayet normal bir kutu nasıl olacaktı ki başka ? iade eden arkadaş boşuna iade etmiş
-
-
Ürün orijinal beyler korkmadan alabilirsiniz ben aldım sorun yok
Ben de ürünü aldım. Yukarıdaki arkadaşın verdiği youtube linkindeki gibi ambalajını patpat naylona sararak ve siyah kargo poşetine koyarak göndermişler. Kutu tasarımı itibariyle açılmış ürünü açılmamış hale getirmek imkansız. Açınca yırtmak zorundasınız. SSD zaten çok hafif birşeydir. Öyle kargo taşımasında kolay kırılacak yada zarar görecek birşey değildir. Taşıyıcı bir hainlik yaptıysa onu anlarsınız kesin...
2 senedir 10'dan fazla Patriot SSD aldım. Sorun olmadı hiçbirinde öyle James Donkey, HiLevel bilmem ne gibi çakma markalardan daha kaliteli olduğu kesindir. Çok eski ve özellikle DDR2 zamanlarının efsane ramlerini yapan firmalardandır. Tabii ki fiyattan anlaşıldığı gibi 970evo tarzında Dramli birinci sınıf SSD beklemeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 25 Ekim 2022; 11:20:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X