60km hızla flaş patladı ceza gelir mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gelmez. Aynı yolda kamyonet ve kamyonlar da gidiyor. Onların hız sınırı bineklerden farklı. Resim çeken alet geçen aracın cinsini bilemediği için en düşük hız sınırı aşımı üzerinin resmini çekiyor. Dediğiniz gibi sınır binek araç için 70se kamyonlar için 50dir bu da demek oluyor ki en düşük hız limit aşımı 55. Bu hızın üstünü her zaman çeker.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oo çorlu velimeşe . saplamayı en çok sevdikleri yer . geçmiş olsun .
-
Bilecik karayolunda da var bi tane. Hız sınırı 110 olan bölünmüş karayolunda gelene geçene patlıyor flaş. Ceza gelmedi bana.
-
Her flaş patladığında hızdan dolayı ceza kesmez. Fotoğrafı çekip emniyet kemeri kontrol ediliyor.
+1 hız sınırı 110 yazsa bile 70 le geçiyorum yine patlıyor ama ceza gelmiyor
bir kere 97 km/h hızla yazdılar
-
Hocam Araç Dacia Logan MCV, ruhsatta kamyonet olarak geçiyor ve 58km hızla falan geçtim patladı flaş. Ne yapacakları belli olmaz yazarlarsa bile hem yazanı sicil numarasiyla beraber Cimere şikayet edeceğim hemde cezaya itiraz ederim. Müthiş bir şekilde ceza kesme pesindeler hiç belli olmaz
Dacia Logan MCV ruhsatta kamyonet olarak mı geçiyor? Enteresan.
Bizde Dacia Lodgy vardı vardı otomobil olarak geçiyordu bu iki araçta aynı kasa değil mi?
Gelmez.
Kamyonet hız sınırı 50 ise ceza gelir. Eds cezalarında itiraz pek işe yaramıyor çünkü hem kalibrasyonu güncel kalacak şekilde kontrol ediyorlar hem de cezanın delili kayıtlarda oluyor.
-
Bolu/Gerede anadolu otoyolu(otoban) gişe gidiş yolunda da arada patlıyor ama hız limitini gecmedigimden hiç ceza gelmedi.
Evet kamyonet geçiyor. Gelip gelmeyeceğini burdan paylaşırım, en kötü tecrübe ettik deriz
-
uşak banaz da arkamda bir araç yanımda tır şeklinde ilerlerken flaş patladı, cezası bana geldi
-
orda ceza geliyo
-
Gelir edevleti takip et geçmiş olsun
Ortalık kızışıyor sonucu paylaşacağım 😅
cimere şikayet edince süreç nasıl işliyor. tam olarak ne yapıyorlar.
-
Hocam bende geçen hafta çorludan tekirdağ merkeze gittim önceden yenice yolunda radar vardı diye hatırlıyorum kaldırdılar mı? göremedim 90-100 sabit gittim ceza gelmedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X