Arabanın güvenlik donanımı lastikler v.s göre değişir.Lastikler iyiyse esp, abs ebd filan varsa ve lastikler balatalar iyi ise bir sorun olacağını sanmıyorum, eğer direksiyona hakim olabilrsen...
quote:
Orijinalden alıntı: one man one engine
Arabanın güvenlik donanımı lastikler v.s göre değişir.Lastikler iyiyse esp, abs ebd filan varsa ve lastikler balatalar iyi ise bir sorun olacağını sanmıyorum, eğer direksiyona hakim olabilrsen...
200 kms yle frenlere asılmış olursun gerisi ....
quote:
Orijinalden alıntı: dusunmeklazim
200 kms yle frenlere asılmış olursun gerisi ....
Alıntıları Göster
Ne olmasını bekliyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: Dentex Dentex
Ne olmasını bekliyorsun?
Alıntıları Göster
Bu sorunun cevabı altındaki arabaya göre değişir. Ferrariyle yaparsan güvenli bir şekilde durursun. Şahinle yaparsan diye bir şey söylemeyeceğim tabi şahin 150 km/h üstüne çıkmış dahi olsa bir daha duramaz.
quote:
Ne olmasını bekliyorsun?
Alıntıları Göster
Araba eski ve bakımsız ise fren boşalabilir. ABS yoksa çok sağlam kayabilir kazaya sebebiyet verebilir.
quote:
Ne olmasını bekliyorsun?
Alıntıları Göster
Bence abartılacak bir şey olmaz "ABS ve ESP varsa ama" direksiyonu elden kaçırmamak lazım yoksa pek hoş şeyler olmaz.
Bence abartılacak bir şey olmaz "ABS ve ESP varsa ama" direksiyonu elden kaçırmamak lazım yoksa pek hoş şeyler olmaz.
Alıntıları Göster
araba lpgli ise patlayabilir.
diyen cikar birazdan.
quote:
Orijinalden alıntı: lonely_man
Araba eski ve bakımsız ise fren boşalabilir. ABS yoksa çok sağlam kayabilir kazaya sebebiyet verebilir.
Alıntıları Göster
araca göre değişmekle birlikte süpersporları saymıyorum onun harici klasik aile otomobllerinde sadece frene basarsın. sonrasının cevabını kimse veremez.
quote:
Orijinalden alıntı: one man one engine
Normal bir araçta büyük ihtimalle sağ sola savrulup takla atarsın çünkü genelde direksiyonlar sabitlenmiyor sağa yada sola doğru savrulunması muhtemel
Fakat yüksek güvenlikli premium diye tabir ettiğimiz araçlarda farklı tabiki. Örneğin Q7 de denemiştik 170-180 arası hızda arkadaş direksiyondan elini çekti ve aniden frene asıldı. Direksiyon ve tekerler anında sabitlendi hareket etmedi ve araç durdu. En ufak bir savrulma kayma vs olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Losangelos
Normal bir araçta büyük ihtimalle sağ sola savrulup takla atarsın çünkü genelde direksiyonlar sabitlenmiyor sağa yada sola doğru savrulunması muhtemel
Fakat yüksek güvenlikli premium diye tabir ettiğimiz araçlarda farklı tabiki. Örneğin Q7 de denemiştik 170-180 arası hızda arkadaş direksiyondan elini çekti ve aniden frene asıldı. Direksiyon ve tekerler anında sabitlendi hareket etmedi ve araç durdu. En ufak bir savrulma kayma vs olmadı
Alıntıları Göster
yavaşlarsın , momentum kaybedersin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D64E5BC10
Bu mesaj silindi.
hangi arabayla ?
quote:
Orijinalden alıntı: airbrq_23
Komik...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: airbrq_23
Komik...
Alıntıları Göster
Arabayı durdurmak için bir hamle yapmış olursun..
quote:
Orijinalden alıntı: daturkishulan
diyen cikar birazdan.
Patlamaz, yanar.
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
quote:
Orijinalden alıntı: daturkishulan
diyen cikar birazdan.
Patlamaz, yanar.
Alıntıları Göster
direksiyon hakimiyetine bağlı.
frende,sağa-sola çekme yoksa,sert frenden birşey olacağını zannetmiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: kıraslan
direksiyon hakimiyetine bağlı.
frende,sağa-sola çekme yoksa,sert frenden birşey olacağını zannetmiyorum...
Alıntıları Göster
hiç bir şey olmaz 200 çıkabilecek araba normal bir şekilde durur
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
Alıntıları Göster
200 değil de 170 180 civarı giderken bir kaç sefer dip fren yaptığım oldu.normal bir şekilde 60-70km ye kadar yavaşladı.savrulma falan olmadı hiç.
quote:
+1
quote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17
quote: