Şimdi Ara

110 km Hızda 3000 Devir Normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımın deviri fazla gibi geliyor 5.viteste 110 km hızda devir 3000 i görüyor normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okullar ne zaman acilacak arkadaş ya
  • Gayet normal hatta çok çok mükemmel diyebiliriz

• Atmosferik 1.6 ve altı bir araç için normal.
  • Araçtan araca değişir. Benim aracım 130 kmh hızda 3000 devire geliyor, eşimin aracı 105 kmh hızda 3000 devire geliyor. Aracı yazın problem olup olmadığını söyleyelim

• Baski balatan bitik olabilir..

• 1.2 motorlu araçla 100 km de 3000 deviri görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 23 Haziran 2017; 1:32:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 lt LPG ile kaç km Normal
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimeltem

Araçtan araca değişir. Benim aracım 130 kmh hızda 3000 devire geliyor, eşimin aracı 105 kmh hızda 3000 devire geliyor. Aracı yazın problem olup olmadığını söyleyelim

Araç 1.4 polo benzinli

• Km nedir? Baskı balatanın değişme zamanı gelmiş olabilir. Devir bana da yüksek gibi geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Km nedir? Baskı balatanın değişme zamanı gelmiş olabilir. Devir bana da yüksek gibi geldi.

160000 kmde

• Froatel F kullanıcısına yanıt
    1.2 ya da 1.3 hacimli atmosferik bir motor tahmin ediyordum açıkçası. 1.4 tsi motor olduğunu var sayıyorum, az buçuk fazla gibi devri. Dizel polo kullandım ama benzinlisini kullanmadım. Dizelinde 120 civarı 3000 devire geliyordu

• Gayet iyi benim araç 88 km 2 bin devirde oluyor 2.5 gibi 95 3 de 100 105 civarları

• quote:

1.2 ya da 1.3 hacimli atmosferik bir motor tahmin ediyordum açıkçası. 1.4 tsi motor olduğunu var sayıyorum, az buçuk fazla gibi devri. Dizel polo kullandım ama benzinlisini kullanmadım. Dizelinde 120 civarı 3000 devire geliyordu

Peki 5.viteste 3000 devirde maksimum görmem gereken hız nedir

• Gerçi 1.4 atmosferiktir sizinki tsi nerden çıktı. Gayet normal hocam. 5.vites 3000 devirde 120 nin üstünü göremez zaten. 110-120 arası normal ama dediğim gibi polonun benzinlisini hiç kullanmadım. Diğer kullandığım küçük hacimli atmosferikleri baz alarak söylüyorum bunları

• quote:

Gerçi 1.4 atmosferiktir sizinki tsi nerden çıktı. Gayet normal hocam. 5.vites 3000 devirde 120 nin üstünü göremez zaten. 110-120 arası normal ama dediğim gibi polonun benzinlisini hiç kullanmadım. Diğer kullandığım küçük hacimli atmosferikleri baz alarak söylüyorum bunları

Evet 1.4 atmosferik motor şanzuman ve baskı balatayla ilgili sorun yok demi

• Dişli oranlarına göre hesapladım.5.vites 3000 devirde 108.153 km/s hızında olmanız gerekiyor.Hız göstergesinin 110km'de olması normal yani.
  • Normaldir
  • 4 vites otomatik aracımda 125 civarında 3000 devir çeviriyor
  • ya bunlar nasıl sorular?

aracın motor hacmine, dişli oranlarına, yüküne, rampada ya da düzde olmasına, rampa aşağı mı yukarı mı olmasına, ağırlığına, atmosferik mi turbo mu oluşuna, yaşına yani motor yıpranmışlığına yani kompresyon durumuna, aktarma organlarının durumuna, hatta dış ortam ısısına da olmak üzere onlarca daha nedene göre değişkenblik gösterebilecek bir şeyi "normal mi" diye sorana mı laf demeli yoksa bu kriterlerin hiç birisinin bilgisine sahip olmadan "normal" ya da "normal değil" diye hüküm verenlere mi bir kaç kelam etmeli insan şaşırıyor gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya

ya bunlar nasıl sorular?

aracın motor hacmine, dişli oranlarına, yüküne, rampada ya da düzde olmasına, rampa aşağı mı yukarı mı olmasına, ağırlığına, atmosferik mi turbo mu oluşuna, yaşına yani motor yıpranmışlığına yani kompresyon durumuna, aktarma organlarının durumuna, hatta dış ortam ısısına da olmak üzere onlarca daha nedene göre değişkenblik gösterebilecek bir şeyi "normal mi" diye sorana mı laf demeli yoksa bu kriterlerin hiç birisinin bilgisine sahip olmadan "normal" ya da "normal değil" diye hüküm verenlere mi bir kaç kelam etmeli insan şaşırıyor gerçekten...

O zaman yorum yapma tamam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.