Şimdi Ara

61/1-a Taşıt yolu üzerinde duraklamanın yasaklandığı yerlere park etmek? lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şehir içinde seyrederken kırmızı ışık yandı durdum. Yeşil yandığı sırada bacağıma kıramp girdi ve kalkış yapamadım, yolun sağında 4lüleri yakarak 30sn araba çalışır vaziyette durakladım, sonra geçti ve yoluma devam edicektim ki Polis memuru cama geldi ve ehliyet ruhsat istedi. Derdimi anlatmaya kalkamadan cezayı yazdı. Bunun itirazından sizce sonuç alablirimiyim?

61/1-a Taşıt yolu üzerinde duraklamanın yasaklandığı yerlere park etmek.

Ama ben park halinde değildim. 4lülerim yanık ve araba çalışır bir vaziyette 30sm bekledim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calypso06 -- 14 Mart 2012; 15:27:17 >

• araç arıza yapsa gene mi ceza yazacakmış ne cins insanlar var ya.geçmiş olsun.
  • İtiraz edin. Makbuzu imzalamasaydınız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zrb

İtiraz edin. Makbuzu imzalamasaydınız keşke.

İmzalamadım zaten. Sicil numarasını istedim memurun oda ceza makbuzunu verdi. İmza kısmında "imza imtina" yazıyor. Anlamı imza atmak istemedi, suçu kabullenmedi tarzında şeyler buldum. Acaba mahkeme ücret alıyormu bu itirazlarda?
  • İyi yapmışsınız. Trafik cezalarına itiraz ile alakalı bir konu mevcuttu. Arama yaparsanız bulabilirsiniz.
    Bildiğim kadarıyla 2-3 lira sembolik bir ücret vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.